VIDEO Un extraterestru în serviciile lui Barack Obama? Imaginile care au generat suspiciuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un clip video cu un discurs susţinut de preşedintele american Barack Obama în 2012 a devenit incredibil de popular zilele acestea. Conspiraţioniştii susţin că printre membrii echipei de securitate a preşedintelui s-ar fi strecurat un extraterestru.

Naratorul clipului video susţine că bodyguard-ul ar fi, de fapt, un extraterestru capabil să-şi schimbe înfăţişarea. Clipul video a fost preluat de o serie de bloguri şi pasionaţii de teorii ale conspiraţiei susţin că trăsăturile agentului dar şi mişcările sale ar indica faptul că acesta este un „reptilian umanoid“

O persoană a ţinut să specifice, pe site-ul 2012thebigpicture.wordpress.com, că nu toţi „reptoizii“ sunt răi. Blogerul continuă, susţinând că Obama a fost „ales să ne conducă prin întuneric către Lumina Ascensiunii“ şi că, datorită ameninţărilor cu moartea care îi sunt adresate „este foarte probabil să aibă o gardă de corp inumană“.

Cel mai probabil, schimbarea bruscă a trăsăturilor agentului cu pricina se datorează filtrelor care netezesc automat imaginea pentru a reduce cantitatea de zgomot care apare în urma compresiei.

Totuşi, vă lăsăm să vă faceţi singuri o părere despre acest subiect.
 

Un extraterestru în serviciile lui Barack Obama? Imaginile care au generat suspiciuni

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite