VIDEO Femeia a cărei putere stă în păr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anastasia IV, o britanică originară din Polonia, figurează în Cartea Recordurilor ca femeia care a reuşit să ridice doar cu ajutorul părului o altă persoană, în condiţiile în care aceasta cântărea 53.4 kilograme. De asemenea, a reuşit să mişte cu părul un vehicul de 2.5 tone şi să-l tragă pe o distanţă de 20 de metri.

Graţie părului său, Anastasia a devenit faimoasă, mai ales după ce a izbutit să-şi adauge încă o reuşită în pamares, în cadrul unui eveniment organizat la Londra, după ce a urnit din loc o maşină de 2,5 tone graţie părului său. De altfel, tânăra în vârstă de 26 de ani este invitată destul de des să uimească lumea cu abilitatea sa de a trage maşini cu părul. Pentru că îşi câştigă traiul datorită podoabei capilare, femeia şi-a asigurat „obiectul muncii“ pentru 1.200.000 de euro. 

Reprezentaţiile oferite de Anastasia pentru „Circul Ororilor“ se pare că îşi au rădăcina într-o veche tradiţie practicată de bărbaţii chinezi, iar ea a readus în atenţia lumii acest obicei uitat. 

Antrenamentul a fost chinuitor şi i-a smuls lacrimi de durere, dar într-un final a reuşit să se folosească de rezistenţa recunoscută a firului de păr pentru a deveni celebră. Anastasia foloseşte două sticle de balsam pe zi pentru a-şi menţine părul sănătos.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite