VIDEO FOTO Bărbatul tricotat ţine de cald în pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ce face o femeie atunci când se simte singură? Îşi tricotează un iubit. Sau cel puţin acesta este răspunsul pe care l-a găsit artistul grafic Noortje De Keijzer la problema singurătăţii, măcar până va întâlni bărbatul potrivit.

Ideea tinerei s-a transfomat mai apoi într-un proiect de artă intitulat „Iubitul meu tricotat“ ( My Knitted Boyfriend), care a strâns aprecierile publicului din toată lumea. 

Noortje De Keijzer crede că un astfel de iubit tricotat poate avea un rol terapeutic pentru femeile care se simt singure şi au nevoie de o pernă mai aparte pe care să o strângă duios la piept. 

„Sper ca proiectul meu să atragă atenţia asupra faptului că toţi ne simţim uneori singuri, iar asta nu este un capăt de lume. Ar trebui să putem vorbi despre felul în care ne simţim şi chiar să râdem pe seama acestui lucru. Am încercat să fac un proiect plin de umor despre un subiect considerat extrem de serios“, a declarat Noortje pentru publicaţia americană „Huffington Post“.

image

FOTO Huffington Post 

Tânăra a mărturisit că în cazul ei a funcţionat de minune soluţia cu iubitul tricotat, mai ales că acesta stă tot timpul acasă, în cele mai plictisitoare momente din zi. Chiar dacă există şi unele voci care au numit-o „ciudată“, Noortje este fericită că proiectul ei le-a stârnit oamenilor interesul, chiar dacă şi numai pentru a o critica. 

image

FOTO Huffington Post 

„Cred că până la urmă acest proiect a fost o cale prin care mi-am transformat propriile emoţii şi experienţe în ceva pe seama căruia pot să mă amuz. Tocmai de aceea am şi reuşit să mă fac înţeleasă de atât de multe persoane“, a mai spus Noortje. Bărbatul croşetat este însoţit de un fel de broşură ilustrată de artistă, în care aceasta apare în compania iubitului neînsufleţit.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite