VIDEO Momentul în care un adolescent paralizat încearcă să comită un jaf folosindu-şi picioarele pentru a ţine arma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură You Tube
FOTO captură You Tube

Un incident halucinant s-a petrecut marţi într-un magazin de bijuterii din Brazilia avându-l ca protagonist pe un adolescent paralizat. Acesta a încercat să comită un jaf, deşi nu poate vorbi şi nu-şi poate mişca mâinile.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere şi s-a petrecut într-un magazin de bijuterii din Canela, Rio Grande do Sul, Brazlia. Mai întâi adolescentul de 19 ani, care suferă de paralizie cerebrală, a strecurat cu picioarele un bilet de ameninţare pe tejgheaua vânzătorului.

„Dă-mi banii. Nu încerca să atragi atenţia”, se arată în notă. 

Apoi adolescentul a scos o armă, tot cu picioarele, pe care a îndreptat-o asupra vânzătorului.

Acesta a povestit ulterior că băiatul se afla de 10 minute în magazin şi iniţial a crezut că cerşeşte. Un client îi oferise deja bani. Dar apoi a scos pistolul care „părea real”, spune el. În acel moment un martor a sunat la poliţie.

Adolescentul a fost arestat, interogat în prezenţa unui membru al familiei, iar apoi eliberat. El mai avea asupra sa şi un cuţit.

Autorităţile locale au lansat o anchetă, dar au transmis că „trebuie să luăm în considerare că, date fiind probele aduse, ne-am putea afla în faţa unei infracţiuni imposibil de comis, în special prin prisma stării fizice a persoanei, dar şi incapacităţii sale evidente de a fugi de poliţie”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite