VIDEO Un bărbat a fost ucis de elicopterul care venise să-l salveze din junglă, după ce se prăbuşise cu propriul elicopter cu şapte zile în urmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un video, care a fost difuzat pe reţelele sociale, arată momentul în care supravieţuitorul unui accident aviatic este ucis de elicea elicopterului venit să-l salveze, informează „The Sun“.

Doi bărbaţi au rămas blocaţi, timp de o săptămână, într-o zonă deluroasă din Cauca, Columbia, după ce elicopterul pe care îl pilotau s-a prăbuşit.

Momentul în care s-a încercat salvarea lor a fost surprins într-un video care a ajuns pe reţelele sociale. În primele momente, se poate vedea cum bărbaţii fac semne elicopterului de salvare, care începe să coboare la sol. Însă, după câteva secunde, aeronava a suferit o „răsturnare dinamică“. Pilotul s-a străduit să controleze aterizarea pe dealul abrupt, însă elicopterul s-a înclinat lateral şi s-a prăbuşit.

Incidentul a avut consecinţe devastatoare: elicea elicopterului l-a lovit pe tehnicianul Ivan Andres Lopez Londono, bărbatul în cămaşă albă care ridicase mâinile în aer. Acesta a murit imediat. Londono lucra la compania de elicoptere Heli Fly, unde se ocupa de întreţinerea aeronavelor.

Imagine indisponibilă

Celălalt bărbat, pilotul Juan Carlos Alvarez Hernandez, care pilota elicopterul venit să îl salveze, s-a ales cu o rană la încheietura mâinii şi cu vânătăi.

Autorităţile au lansat o investigaţie în cazul morţii tragice, care a avut loc duminica trecută.

ATENŢIE! Imagini care vă pot afecta emoţional.

Citeşte şi: 

Scene de coşmar în Mamaia cu elicopterul trimis să aducă invitaţi la un club de fiţe. Pilotul a făcut prăpăd în staţiune zburând la mică înălţime

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite