VIDEO Rock musulman –Riffuri de chitară scose de sub vălul islamic de o tânără

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jimi Hendrix şi Jimmy Page au în sfârşit un continuator pe măsură. Gisele Marie este numele unei femei musulmane care, deşi supusă vestimentar tradiţiei islamice, s-a încăpăţânat să dea glas unei pasiuni mai puţin convenţionale pentru un musulman, pasiunea pentru chitară şi heavy-metal.

Dacă portul tradinţionalei burka ne duce mai degrabă cu mintea la islam şi la atentate teroriste, tânăra musulmană Gisele Marie are o pasiune mai puţin obişnuită pentru un adept al religiei islamice.

Astfel, dacă îmbrăcămintea ultraconservatoare, specifică femeilor musulmane, îi ascunde cea mai mare parte a trupului, ţinuta sa asemănătoare cu un ninja nu-i poate ”tăinui” şi riffurile de chitară pe care le scoate atunci când manevrează instrumentul electric.

Îndemânarea ei l-ar face cu siguranţă invidios şi pe Brian May, iar pasiunea acesteia pentru muzica rock ar recomanda-o, fără îndoială, pentru o carieră în domeniul muzicii.

”Oamenii nu se aşteaptă să vadă o femeie musulmană, practicantă zeloasă a religiei, comportându-se ca un chitarist profesionist de heavy metal. Mulţi oameni sunt şocaţi când mă ascultă, însă există şi persoane care consideră că sunt cool”, a declarat Marie într-un interviu.

 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite