VIDEO Secretul frumuseţii, descoperit la coada vacii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Visha Hindu Parishad (VHP), o organizaţie non-guvernamentală din India, a lansat recent o gamă de produse de înfrumuseţare care conţin balegă şi urină de vacă.

Venkatesh Abdeo, liderul organizaţiei, a declarat că folosirea urinei de vacă în medicamente şi în produse de înfrumuseţare va ajuta fermierii săraci să nu-şi mai vândă vacile. „Se spune că balega de vacă împiedică apariţia coşurilor, dar oamenii evită să o folosească în forma brută, aşa că o punem în produsele cosmetice”, a mai spus Abdeo.

Printre produsele VHP se regăsesc şi săpunurile cu urină de vacă, aloe vera şi ulei de migdale, gelurile de duş cu cenuşă din balegă de vacă şi cremele hidratante care conţin ceară de albine şi balegă distilată.

Abdeo susţine, potrivit „Oddity Central”, că produsele sunt pure, naturale şi mai bune decât produsele popularizate pe piaţă. De asemenea, acesta consideră că oamenii nu trebuie să se îngrijoreze din cauza mirosului, care a fost eliminat în procesul de producţie. 

Balega şi urina de vacă vor revoluţiona industria produselor de îngrijire pentru piele, cred membrii VHP, care intenţionează să „scoată în faţă” aceste ingrediente folosite în antichitate. 

Citeşte şi:

VIDEO Secretul tinereţii fără bătrâneţe, dezvăluit de o bunicuţă de 67 de ani: „Ai nevoie de un masaj facial cu spermă o dată la zece zile“

Cel mai bizar instrument de fitness. Japonezii care l-au inventat spun că face toţi banii

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite