VIDEO O tânără din Norvegia crede că este o pisică născută în corp de om. Susţine că vede mai bine pe întuneric şi că poate vâna şoareci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 20 de ani din Norvegia susţine că este, în realitate, o pisică, născută în corpul unui om. Ea spune că a descoperit acest lucru la 16 ani, şi a adoptat, de atunci, obiceiurile unei feline.

Nano susţine, într-un material realizat de televiziunea de stat norvegiană NRK şi citat de The Telegraph, că are auzul şi vederea superioare oamenilor, pentru a putea să vâneze şoareci noaptea.

Ea merge mai departe şi susţine că are şi alte caracteristici ale pisicolor, precum „ura” faţă de apă şi capacitatea de a comunica prin mieunat. Tânăra a adoptat chiar şi look-ul unei pisici: poartă urechi false şi o coadă artificial.

„Am realizat că sunt pisică la 16 ani, când doctorii şi psihologii au care era <<treaba>> cu mine. La naşterea mea s-a produs un defect genetic”, explică ea.

Într-o filmare la gara centrală din Oslo, Nano susţine că poate auzi lucruri pe care oamenii normali nu le pot distinge, precum zgomotul valizelor trase pe asfalt, sunetul cheilor în buzunare sau sunetl provocat de gheaţa din tălpile încălţărilor trecătorilor. La vederea unui câine, tânăra face câţiva paşi în spate şi scoate un sunet.

„E un câine acolo. Uneori sâsâi când văd câini pe stradă. Instinctul meu reacţionează automat prin sâsâit”, explică ea.

”Da, m-am născut în specia greşită”, crede Nano. Tânăra preferă să meargă în patru labe, iar când vrea să iasă afară îşi pune „lăbuţele” din pluş pe fereastră.

„Este evident că sunt o pisică când încep să torc şi să miaun. Şi când merg în patru labe, şi alte lucruri de genul ăsta”, continuă fata. Ea mai susţine că vede mai bine noaptea decât pe lumină, dar, cu toate acestea, nu a prins niciodată un şoarece.

Iubitul o înţelege pentru că e şi el motan

Pisica Nano are chiar şi un iubit, Sven, care este şi el, parţial, motan.

„El are ceva numit <<personalităţi>>. El este om dar are pe cineva în capul lui care este pisică, iar eu sunt născută pisică”, explică, nonşalant, Nano.

Cei doi comunică prin mieunat şi se înţeleg de minune.

image

Tânăra spune că viaţa de pisică a fost, pentru ea, foarte obositoare, dar că nu vrea să trăiască ca un om.

„Psihologul meu mi-a spus că pot să trec de această fază, dar mă îndoiesc. Cred că voi fi o pisică toată viaţa”, crede Nano.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite