VIDEO viral pe internet. Un bărbat s-a bronzat cu modelul maştii pe faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul povesteşte că în timp ce a făcut plajă din neatenţie a uitat să îşi scoată masca de pe faţă Foto: Captura video
Bărbatul povesteşte că în timp ce a făcut plajă din neatenţie a uitat să îşi scoată masca de pe faţă Foto: Captura video

O înregistrare video cu un bărbat care povesteşte despre cum a reuşit neplăcuta performanţă de a se bronza cu masca de protecţie pe faţă a devenit virală pe reţelele de socializare. Urmele măştii de pe faţa sa au stârnit amuzamentul celor mai mulţi internauţi care au reacţionat lăsând sute de comentarii.

Bărbatul povesteşte în clipul cu peste 3 milioane de vizualizăro că în timp ce a făcut plajă, din neatenţie, a uitat să îşi scoată masca de pe faţă, asa că s-a bronzat cu ”modelul” măştii respective, iar acum se întreabă cum se va mai duce la muncă aşa. 

„Nu uitaţi să vă scoateţi masca de protecţie atunci când faceţi plajă” scrie bărbatul, în postarea sa de pe Twitter.

”Deci, ieri am facut plajă în grădină. Şi am uitat să-mi scot masca. Chiar nu sunt fericit, băieţi” - spune bărbatul, uşor deprimat. 

”Cum o să muncesc în halul ăsta?”, adaugă el.

Bărbatul a primit sute de reacţii de la cei care i-au urmărit videoclipul, şi unii dintre ei l-au acuzat că ar fi folosit un filtru.

„Cum puteţi uita să vă scoateţi masca atunci când este atât de cald? Dar frumos bronz! ! nu-i rău”, i-a scris o persoană, ironizând desigur felul cum arată. 

„Purtaţi masca de faţă la muncă şi nu o mai scoateţi. Aşa, problema va fi rezolvată. Păcat că nu lucrezi la un supermarket ca mine. Trebuie să purtăm măştile toată ziua la muncă. Ai fi bine atunci”, i-a comentat un alt internaut.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite