Putem da o „mână de ajutor” imunităţii printr-o alimentaţie care să includă cât mai multe substanţe nutritive despre care se ştie că pot susţine funcţiile sistemului natural de apărare.
PROTEINELE sunt esenţiale pentru producerea celulelor imunitare. Una dintre posibilele cauze pentru care infecţiile sunt mai frecvente în ţările sărace este aliementaţia săracă în proteine.
Carnea, brânzeturile şi ouăle sunt surse de aminoacizi, necesari pentru sinteza proteinelor. Este bine să
Dacă ai răcit, consumă cât mai des supă de pui. În afara faptului că te hidratează, supa conţine cisteină, un aminoacid care ajută la eliminarea secreţiilor nazale.
VITAMINA C stimulează producţia de globule albe şi prelungeşte funcţionalitatea acestora, lucru important în prevenirea infecţiilor.
Află şi alte alimente care-ţi întăresc imunitatea pe clicksanatate.ro
Adauga Comentariu
Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos
Varianta 1
Autentificare cu contul adevarul.ro
Varianta 2
Autentificare cu contul de Facebook
0 Comentarii
Sortare: Cronologic · Dupa popularitate