Cele mai bune alimente care ajută la tratarea cancerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Legumele de mare mai conţin şi calciu, potasiu, precum şi toate mineralele, care ajută la distrugerea celulelor canceroase
Legumele de mare mai conţin şi calciu, potasiu, precum şi toate mineralele, care ajută la distrugerea celulelor canceroase

Cancerul este unul dintre cele mai grave maladii, care afectează atât femeile, cât şi bărbaţii. Din acest motiv a devenit din ce în ce mai important să ştim că alimentele nu doar hrănesc organismul, ci au şi proprietăţi anticancer.

Specialiştii au identificat alimentele care au capacitatea de a distruge celulele canceroase. Iată care sunt acestea!

Legume de mare

Iarba de mare, precum şi alte varietăţi de legume de mare, au efecte remarcabile asupra cancerului. Acestea sunt unele dintre cele mai bogate alimente în iod, o substanţă care lipseşte din dieta multor pacienţi bolnavi de cancer mamar şi ovarian. Legumele de mare mai conţin şi calciu, potasiu, precum şi toate mineralele, care ajută la distrugerea celulelor canceroase.

Alge

Chlorella şi spirulina sunt două dintre algele care au impact puternic asupra celulelor canceroase. Datorită acţiunii lor de detoxificare şi a proprietăţilor de stimulare a sistemului imunitar sunt necesare în tratarea cancerului.

Mai multe alimente eficiente contra cancerului găseşti pe clickpentrufemei.ro.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite