Dietă şi Fitness

articolul anterior articolul urmator

Cele mai bune alimente care ajută la tratarea cancerului

1
7 Oct 2014 11:09:23
Autor: Sorina Severin
Legumele de mare mai conţin şi calciu, potasiu, precum şi toate mineralele, care ajută la distrugerea celulelor canceroase
Legumele de mare mai conţin şi calciu, potasiu, precum şi toate mineralele, care ajută la distrugerea celulelor canceroase

Cancerul este unul dintre cele mai grave maladii, care afectează atât femeile, cât şi bărbaţii. Din acest motiv a devenit din ce în ce mai important să ştim că alimentele nu doar hrănesc organismul, ci au şi proprietăţi anticancer.

Specialiştii au identificat alimentele care au capacitatea de a distruge celulele canceroase. Iată care sunt acestea!

Legume de mare

Iarba de mare, precum şi alte varietăţi de legume de mare, au efecte remarcabile asupra cancerului. Acestea sunt unele dintre cele mai bogate alimente în iod, o substanţă care lipseşte din dieta multor pacienţi bolnavi de cancer mamar şi ovarian. Legumele de mare mai conţin şi calciu, potasiu, precum şi toate mineralele, care ajută la distrugerea celulelor canceroase.

Alge

Chlorella şi spirulina sunt două dintre algele care au impact puternic asupra celulelor canceroase. Datorită acţiunii lor de detoxificare şi a proprietăţilor de stimulare a sistemului imunitar sunt necesare în tratarea cancerului.

Mai multe alimente eficiente contra cancerului găseşti pe clickpentrufemei.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Concediere Wordpress
7.10.2014, 15:49:13

Bine, bine, dar unde mai gasesti nepoluate? alge bio? :)

Modifică Setările