Dietă şi Fitness

articolul anterior articolul urmator

Fructe recomandate pentru efectele lor afrodiziace

0
15 Dec 2013 05:08:15
Autor: Radu Eremia
Fructele litchi conţin substanţe care previn vătămarea organelor reproductive masculine, reduce oboseala şi creşte rezistenţa. FOTO: trekearh.com
Fructele litchi conţin substanţe care previn vătămarea organelor reproductive masculine, reduce oboseala şi creşte rezistenţa. FOTO: trekearh.com

Fructele afrodiziace pot reprezenta un aliment excelent care să ajute un cuplu în stimularea apetitului sexual şi îmbunătăţirea puterii de seducţie, aprinzând flacăra dorinţei la ambii parteneri.

Fructele afrodiziace au multe proprietăţi care ajută în îmbunătăţirea momentelor intime, fie prin stimularea psihicului, dar mai ales a corpului. Conţin androsteron si adrostenol care stimulează atracţia sexuala. Aroma dulce a fructelor afrodiziace conţine şi endorfină, un hormon ce oferă o stare pozitivă.

Numărul alimentelor care pot avea efecte benefice asupra organismului şi a stimulării apetitului sexual sunt numeroase. Cu toate acestea, vom numi în rândurile de mai jos numai fructele cu afecte afrodiziace, fără a ne ocupa şi de alte alimente:

1.Pepenele

Pepenele este bogat în citrulină şi fluidizează circulaţia sângelui, ceea ce favorizează erecţia

2.Avocado

Fructele de avocado, originare din America Centrală şi de Sud, sunt foarte bogate în vitamina E  de care corpul se foloseşte pentru a produce estrogen, magneziu şi alţi hormoni care ajută în trezirea simţurilor.

3.Căpşunile

Căpşunile sunt un afrodiziac cu multiple efecte benefice asupra sănătăţii: creşterea imunităţii, protecţia aparatului cardio-vascular şi sporirea fertilităţii.

4.Bananele

Bananele pot face minuni în stimularea apetitului sexual, hinduşii considerându-le un simbol al fertilităţii. Acest fruct îţi dau un plus de potasiu şi vitamina B pentru creşterea forţei musculare.

5.Migdalele

Migdalele au fost dintotdeauna privite ca simbol al fertilităţii. Acestea sunt sărace în colesterol şi oferă o doză consistentă de vitamina E, magneziu si fibre care îmbunătăţesc starea generală a organismului. 

6.Smochinele

Smochinele sunt unele dintre cele mai puternice fructe cu efect afrodiziac, mai ales pentru îmbunătăţirea fertilităţii.

7.Fructele Goji

Fructele Goji sunt recunoscute ca fiind cele mai bogate în antioxidanţi şi multe vitamine, dar au în plus şi un efect afrodiziac

8.Rodiile

Seminţele de rodie duc la creşterea fluxului sanguin şi se spune că influenţează pozitiv şi sensibilitatea genitală.

9.Fructele litchi

Litchi conţin substanţe care previn vătămarea organelor reproductive masculine, reduce oboseala şi creşte rezistenţa.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările