Dietă şi Fitness

Inelul gastric virtual prin hipnoză

31
13 Jan 2018 08:59:05
Tony Rafailă
Inelul  Gastic Virtual prin Hipnoză este o tehnică revoluţionară care vine ca alternativă noninvazivă la operaţiile clasice.
Inelul  Gastic Virtual prin Hipnoză este o tehnică revoluţionară care vine ca alternativă noninvazivă la operaţiile clasice.

Inelul gastic virtual produce aceleaşi efecte precum cel real, doar că nu există. Mai concret, prin hipnoterapie putem convinge mintea subconştientă că există un inel montat pe stomacul nostru fără ca vreo operaţie să aibă loc.

Inelul  Gastic Virtual prin Hipnoză este o tehnică revoluţionară care vine ca alternativă noninvazivă la operaţiile clasice.
Operaţia de fixare a unui inel gastric este un ultim pas în lupta cu kilogramele în plus. 
Orice persoană cu un diagnostic de obezitate este familiară cu procedura, chiar dacă doar în teorie, şi a luat în considerare opţiunea ca a soluţie extremă pentru o problemă care îi bântuie de ani întregi. 
 
O astfel de decizie nu este luată uşor, deoarece vorbim de o intervenţie chirurgicală cu toate riscurile asociate ei, mai ales în cazul unui organism care este deja solicitat de greutatea în plus care apasă pe organe şi diferite alte tulburări asociate obezităţii.
 
Alternativa medicală constă în introducerea unul inel ajustabil de silicon in jurul părţii superioare a stomacului. Acest inel gastric limitează cantitatea de alimente pe care le putem ingera şi ne dă un sentiment de saţietate mult mai repede decât în mod normal. Rezultatul este un consum redus de mâncare şi inevitabil pierdere în greutate.
 
Dacă teoria este foarte atractivă, în practică multe persoane se feresc de o astfel de intervenţie majoră şi consecinţele complexe asupra vieţii lor, iar în unele cazuri nu este indicată din cauza altor probleme de sănătate. Aici intervine hipnoza.
 
Inelul gastric virtual produce aceleaşi efecte precum cel real, doar că nu există. Mai concret, prin hipnoterapie putem convinge mintea subconştientă că există un inel montat pe stomacul nostru fără ca vreo operaţie să aibă loc. Odată ce sugestia este asimilată, mintea va ordona stomacului să se comporte ca şi cum inelul există şi să ne limiteze apetitul la un stomac mult mai redus în dimensiune. Acest lucru ne va obliga să ne schimbăm obiceiurile alimentare şă să servim porţii mult mai mici fără să ne simţim înfometaţi.
 
  • Fără operaţie
  • Fără medicaţie
  • Fără timp de recuperare
  • Fără contra-indicaţii
 
Descoperă mai multe despre Inelul Gastric Virtual!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

31 Comentarii

stosestinatati
13.01.2018, 09:40:45

Vrajitorii in opinia mea trebuie interzisi. Doamna Dana Chera saraca a crezut ca face un ghiseft cand s-a dedicat vrajitorilor. Si acum poftim are familia desirata. Deci alaturi de pedofili si violatorui trebuie alungati cu pietre si sarlatanii vrajitori

stosestinatati
13.01.2018, 09:46:51

Domnu Tony (asa scrie in buletin?) ce se intampla ! Daca sa zicem se depaseste pragul setat programat de micsorare. Sa zicem vine domnisoara Zavoranu si zice: vreau un stomac mic mic de 1 cartof. Si expertul in timpul sedintei de spiritism greseste la zecimale, si anuleaza stomacul vedetei la zero. OK Se mai intampla ca oricine poate gresi. Da nu asta e intrebarea, ci la o asa situatie mai poate fi facuta si procesul de crestere a stomacului ? Eu sper sa ziceti ca da ca altfel ce-am facut ?

stosestinatati
13.01.2018, 09:50:35

Domnu Tony, ce se-ntampla! Faceti si sedinte de infrumusetare psihotica ?! De exemplu vine Mama Padurii, dau un exemplu aleator, poate fi facuta sa creada ca e Miss Univers ? OK Deci nu asta era intrearea, ci credeti ca e nevoie de profesionisti psihotici ca Pitipoancele sa se creada Miss Univers sau reusesc cu propriile puteri sa ajunga la stadiul asta avansat ?

stosestinatati
13.01.2018, 10:13:05

Domnu Tony ce se intampla: cat costa o asa sedinta ? Asta a fi o intrebare. Si daca sedinta are efecte secundare ? Nu stiu ca nu ati explicat in amanut procesul stiintific folosit. Adica daca este prelucrat creierul nu cumva odata cu stomacul scade in volum si creierul ?

stosestinatati
13.01.2018, 10:16:01

Domnu Tony uitati ce e ! Se poate aplica sedinta si pe animalele de companie ? Adica pe banii stapanului evident in mod stiintific.

Vezi toate comentariile (31)

Modifică Setările