Regula de aur a Mihaelei Bilic este cea a celor trei mese principale pe zi. „Efortul de digestie a alimentelor şi mâncatul lor la intervalul patru sau cinci ore ajută metabolismul să ardă mai multe calorii decât atunci când există o singură masă şi aceea seara”, a explicat Mihaela Bilic.
Mihaela Bilic atrage atenţia că o zi în care nu s-a respectat regula celor trei mese principale este o zi pierdută pentru procesul de slăbire.
Alimente ce nu sunt indicate în cazul în care vrem să slăbim:
- şniţele
- chiftele
- carne la grătar
- smântână
- mezeluri
- margarină
- fast food
Alimente recomandate:
- laptele
- peştele
- iaurtul
- carnea slabă
- ciorbele
Mihaela Bilic recomandă excluderea zahărului şi a alcoolului, două alimente ce favorizează depunerea stratului de grăsime pe talie.
Orezul, fructele, pâinea, pastele sau cartofii nu ar trebui să fie consumate după ora 18. După această oră metabolismul încetineşte, ceea ce înseamnă că glucidele se transformă în mod automat în grăsime. Masa de seară ideală este formată din carne slabă în combinaţie cu legume.
Adauga Comentariu
Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos
Varianta 1
Autentificare cu contul adevarul.ro
Varianta 2
Autentificare cu contul de Facebook
2 Comentarii
Sortare: Cronologic · Dupa popularitate
Comentariu considerat abuziv.
Doamna Mihaela Bilic, este dovedit stiitific faptul ca nu putem sa "target" eliminarea grasimii pe o anumita portiune a corpului. Expresii de genul: trebuie sa mancam 3 mese pe zi ca daca mancam numai una seara ne ingrasam, in opinia mea sunt baliverne. La fel cele cu mancatul zaharului si consumul de alcool. Singurul lucru important din punctul de vedere strict al slabitului e sa mancam intr-un deficit caloric. Poti sa manaci o data pe zi la 3 dimineata, sau de 10 ori pe zi, atat timp cat esti in deficit caloric vei slabi. Poti sa mananci dulciuri si sa bei alcool, atat timp cat esti in deficit caloric, vei slabi. Intradevar dulciurile si alcoolul au un continut mare de calorii si este dovedit stiintific ca ele contribuie la acumularea stratului de grasime in jurul taliei, dar doar daca le consumam in exces caloric.