Beneficiile ceaiului de păducel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Beneficiile ceaiului de păducel. Ceaiul de păducel face parte din categoria alimentelor pe care oamenii le consumă nu pentru că le-ar fi la îndemână, ci pentru că are numeroase beneficii pentru organism.

Beneficiile ceaiului de păducel. Scade tensiunea arterială

Fructele de păducel şi ceaiul din acestea pot scădea tensiunea arterială prin dilatarea vaselor de sânge. Unele studii realizate peste ocean arată că extractul de păducel ajuta la scăderea hipertensiunii la pacienţii cu diabet de tip 2.

Beneficiile ceaiului de păducel. Elimină pietrele de la rinichi

Ceaiul de păducel poate reprezenta o soluţie pentru ajutarea organismului uman în momentul în care este dorită eliminarea pietrelor de la rinichi şi a pietrelor la vezica biliară, arată frunză-verde.ro.

Beneficiile ceaiului de păducel. Tratarea tulburărilor de ritm cardiac

Ceaiul de păducel e recomandat şi pentru rezolvarea tulburărilor de ritm cardiac (palpitaţii). În cazul unor aritmii pregnante, cura trebuie menţinută 3-4 săptămâni după dispariţia completă a simptomelor neplăcute. Pentru tratamente de lungă durată este foarte eficientă tinctura din fructe de păducel: o linguriţă de patru ori pe zi, vreme de şase luni.

Beneficiile ceaiului de păducel. Boli degenerative

Acest tip de ceai e văzut drept o soluţie şi tratarea bolilor degenerative ale inimii şi scleroză coronariană la persoanele in vârstă. O cană pe zi e numai bună pentru cei trecuţi de prima tinereţe şi care au un organism predispus bolilor degenerative ale inimii.

Beneficiile ceaiului de păducel. Combate radicalii liberi

Antioxidanţii din fructele de păducel pot preveni distrugerile celulare cauzate de radicalii liberi, protejând organismul de apariţia cancerului. Pentru ca şi ceaiul de păducel să aibă un efect sporit e recomandat consumul acestui tip de lichid fără folosirea îndulcitorilor.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite