articolul anterior

Cancerul este produs de un parazit! Află în ce condiţii dobândeşti boala!

70
12 Aug 2014 14:47:58
Adriana Caranfil
Ştefan Manea FOTO Adevărul
Ştefan Manea FOTO Adevărul

70 Comentarii

Cristian Roman
12.08.2014, 15:43:38

Indata ce ati ajuns acasa era bine sa va documentati prin literatura stiintifica legata de cancer... poate ca asa ati fi descoperit ca trebuie sa va ingroziti de nazbatiile debitate de cel caruia i-ati luat interviul.

+10 (12 voturi)
Alexus
12.08.2014, 17:47:26

Nu zic ca e adevarat ce spune domnul acela in articol...si totusi ma intrebam oare cit timp va trece pina sa apara unii care sa zica ca totul e "inventie" (bineinteles tot fara o dovada clara). Tot ce am aflat pina acum din viata reala e ca oamenii au fost vindecatii de cancer tocmai prin "nazbitii" si nicidecum de medicina "stiintifica"

-5 (13 voturi)
Stefan Stef
12.08.2014, 18:19:21

Alexus, daca nu zici ca e adevarat, ce te deranjeaza? Voi incerca sa nu par impertinent, insa, de unde ai aflat ca oamenii au fost vindecati de cancer prin "nazbatii" si "nicidecum" prin medicina stiintifica? Poti sa-mi dai niste exemple clare? In momentul de fata nu se cunoaste un "leac" al cancerului, insa, se poate trata in diferite stadii de catre medicina conventionala. Daca anumite cancere au remaniat, nu s-a gasit legatura intre acest fapt si altfel de "leacuri" decat cele deja cunoscute si flosite pe scara larga (radioterapie, chimioterapie). In momnentul de fata, medicina conventonala este cea mai in masura sa vindece anumite stadii de cancere si nu se cunoaste, din punct de vedere stiintific, nicio legatura in remanierea oricarui tip de cancer cu altfel de remedii. Daca ar fi existat, te asigur ca o companie farmaceutica ar fi patentat de mult un asa numit "leac", si ar fi facut bani grei. In acelasi timp, nu se cunoaste concret mecanismul care sta la baza formarii cancerelor de orice tip. Articolul, in acest caz, este o ineptie. Daca te intereseaza subiectul, iti fac trimitere la cea mai mare baza de date, de articole stiintifice din sfera medicala: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/ . A mai fost luata in considerare de cateva ori ipoteza virusologica sau bacteriana in aparitia cancerelor, insa s-a dovedit ca nu exista nicio legatura. Practic, mecanismul este inca necunoscut. Cand va fi descifrat in totalitate, te asigur ca se va gasi si un "leac'. In alta ordine de idei, cancerele, cateodata, remaniaza de la sine. Asta nu inseamna ca ceva leac minune a facut posibila chestia asta. Insa, cazurile sunt infime din punct de vedere statistic, insignifiante din punct de vedere stiintific.

+6 (8 voturi)
Quiet Guy
12.08.2014, 17:30:13

Pe vremea revistei "Flacăra" a lui Adrian Păunescu, în fiecare număr apărea cite un nene care descoperise leacul contra cancerului.

+5 (7 voturi)
in bogus
12.08.2014, 18:19:30

domnu' din articol poate sustine cu rezultatele unor cercetari stiintifice cele afirmate? sau numai "asta este parerea mea personala de amator"? fiindca daca o face in alta calitate decit cea de amator si fara specificatia "parere personala" intra la categoria impostura medicala si asta este este o incalcare a legislatiei care reglementeaza practica medicala. nu te poti juca cu atita dezinvoltura cu vietile si sentimentele oamenilor suferinzi de boala asta cumplita si de rudele lor... p.s. insistenta specificarii "inginer chimist" valoreaza zero: nu il califica in biochimie, biologie, medicina sau alta specialitate echivalenta

+6 (8 voturi)