Medicină naturistă

articolul anterior articolul urmator

Ce beneficii au suplimentele lipozomale? Despre vitamina D şi vitamina C

0
8 Aug 2019 15:51:40
Autor: ADH

Este recunoscut faptul că un aport suficient de vitamine şi minerale asigură o bună funcţionare a organismului. Când este vorba despre o boală cronică sau malignă, acestea se ameliorează prin administrarea unor cantităţi ridicate de suplimente de tipul vitaminelor. În prezent, oamenii de ştiinţă au creat tehnologii care asigură un aport necesar de suplimente, astfel încât celulele sănătoase să nu fie afectate.

Suplimentele lipozomale sunt destinate special persoanelor care au nevoie de o cantitate mare de vitamine şi nutrienţi. Acestea sunt inclinate spre remedierea simptomelor diabetice sau ale altor afecţiuni cronice. Lipozomii sunt formaţi din straturi duble de molecule, obţinute din colesterol.

Avantajul ce face această nonotehnologie să revoluţioneze medicina constă în capacitatea mare de absorbţie, lipozomii fiind livraţi direct către lipozomi. Concret, un supliment lipozomal nu afectează celelalte celule, chiar şi atunci când este administrat în doze mari. Este recomandată achiziţionarea acestor suplimente din centre specializate cum este Enigma – Plant.ro.

Ce înseamnă o carenţă de vitamina D şi ce beneficii aduce vitamina D lipozomală?

Vitamina D este asimilată în mod natural de organism prin expunerea pielii la razele soarelui. În funcţie de climat, aceste perioade sunt mai frecvente sau nu. Chiar şi o expunere constantă nu suplimentează tot timpul necesarul de vitamina D.

O carenţă de vitamina D spre exemplu se poate ameliora prin administrarea de vitamina D lipozomala. Vita – D- LIP Liposomal Vitamin D 4000 IU se regăseşte pe Enigma-plant.ro şi a fost realizată prin utilizarea tehnologiei LIPOSHELL. Vitamina D în cantitate mare este transportată în corp eficient, prezentânt o biocompatibilitate ridicată.

Vitamina D lipozomală – avantaje pentru organism

  • Stratul lipidic dublu de lipozomi înlătură necesitatea încorporării solvenţilor adiţionali.
  • Protecţia formată din lipozomi împiedică acţiunea radicalilor liberi din sistemul gastro- intestinal.
  • Lipozomii sunt alcătuiţi din fosfolipide ce îi face biodegradabili şi nu afectează organismul, structura fiind asemănătoare cu cea a celulelor naturale.

Vitamina C lipozomală – elixirul tinereţii

Cei mai mulţi oameni cred că vitamina C se administrează doar în cazul primelor semne de răceală. Beneficiile vitaminei C sunt numeroase şi mai este numită şi vitamina tinereţii. Totuşi, pentru a atinge o mare parte din aceste avantaje este necesar consumul unei doze ridicate. În mare parte aceste cantităţi nu pot fi asimilate pe cale orală din cauza acţiunilor din sistemul gastro intestinal.

Beneficiile vitaminei C asupra organismului

  • Funcţionarea optima a sistemului imunitar.
  • Funcţionarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos şi a pielii, datorită faptului că stimulează formarea colagenului.
  • Reducere oboselii şi menţinerea sănătăţii psihice.

Până nu demult, o doză optimă de vitamina C se putea asimila doar injectabil. În prezent, tehnologia LIPOSHELL aduce pe piaţă un produs miraculos ce poartă denumirea de vitamina C lipozomala.

Beneficiile asupra sănătăţii sunt numeroase, dar aportul adus organismului trebuie să fie pe măsură. ASCOLIP – liposomal vitamin C 1000mg ce se regăseşte pe Enigma-plant.ro, conţine vitamina C lipozomală, asigurându-se în acest fel o absorbţie optimă.

Vitamina C nu este produsă în mod natural de către organism, de aceea este indicat o suplimentare eficientă prin adăugarea vitaminei C lipozomale în dieta zilnică.

Este bine de reţinut că aceste produse lipozomale sunt suplimente alimentare şi nu trebuie să înlocuiască o dietă  alimentară echilibrată. Detalii în ceea ce priveşte modul de administrare şi cantităţile, se pot regăsi pe Enigma-plant.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii