Remediul naturist pentru o imunitate de fier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscută şi sub denumirea de „gingseng românesc”, cătina este apreciată mai ales pentru conţinutul său ridicat de vitamina C, fiind considerat a fi un adevărat vaccin antigripal.

Cătina este considerată a fi un bun antibiotic natural mai ales datorită cantităţii mari de vitamina C, bucurându-se de proprietăţi antiinflamatoare, comportându-se precum un cicatrizant dacă apelezi mai ales la cataplasme sau comprese pe bază de ceai de cătină.

Specialiştii afirmă despre acest fruct că este cel mai de temut duşman al bolilor de piele, fiind capabilă să combată cu succes stresul. Pe lângă faptul că este un bun vaccin antigripal, cătina previne boli precum cele de piele, stresul, anemia, hepatita.

Este bogată în substanţe nutritive şi poate înlocui cu succes medicamentele, mai ales dacă alegi s-o consumi în starea ei naturală, combinată cu apă sau miere de albine.

Fructul cu cea mai mare concentraţie de vitamina C

Această vitamină este cunoscută mai ales pentru capacitatea sa de a stimula şi menţine sistemul imunitar ridicat, indiferent că ne referim al cea albă sau roşie, cătina reprezintă unul din antioxidanţii cei mai puternici pentru organismul uman.

Poţi să foloseşti fructele ei sau frunzele, scoarţa sau toate împreună, vei beneficia astfel de vitalitate şi toate celulele corpului vor fi hrănite şi întărite.

S-au remarcat rezultate bune după consumul de cătină în afecţiuni precum boala Parkinson, tumori, adenoame, depresie, intoxicaţii, leucemie şi inclusiv afecţiuni bucale.

Află pe Clicksanatate.ro cum se ia sucul de cătină pentru prevenirea răcelilor!

Urmează aceste sfaturi dacă eşti stresat!

Cum poţi scăpa de sughiţ?

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite