Medicină naturistă

articolul anterior articolul urmator

Sfecla roşie, leguma care luptă împotriva tumorilor. De ce trebuie s-o incluzi în dietă

1
26 Oct 2021 10:13:08
Autor: Click! pentru femei

Sfecla roşie este unul dntre alimentele-medicament ale nturii, cu efecte uimitoare în diverse afecţiuni, în special în bolile de sânge, cele de ficat şi în cele tumorale.

Sfecla roşie se numără printre legumele care pot fi păstrate şi în lunile geroase de iarnă, fără a-şi pierde calităţile. Ea reprezintă un ajutor extraordinar pentru organism, în timpul sezonului rece.

Este considerată cel mai puternic purificator al sângelui. Pe lângă numeroasele beneficii pentru sănătate, această legumă are puţine calorii (43 kcal/100 g), fiind un element de bază ȋn diete.

Sfecla roşie se poate consuma crudă, coaptă sau fiartă, în salate, în sucuri şi smotthie-uri, în supe sau piureuri. Şi încă un avantaj:sfecla roşie este un ajutor extraordinar pentru sănătatea copiilor încă din timpul vieţii intrauterine, substanţele sale active protejând fetusul. În medicina naturistă, sfecla este folostiă de sute de de ani, pentru proprietăţile sale vindecătoare în bolile sângelui, în cele tumorale sau ale ficatului.

Află aici ce afecţiuni tratează sfecla roşie, de la tumori la hipertensiune şi boli digestive.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
26.10.2021, 12:52:31

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările