Medicină

articolul anterior articolul urmator

Adevărul Live: Despre RoMâine, platforma României sănătoase, şi despre respectul în relaţia medic-pacient

3
5 Oct 2021 11:46:02
Autor: Lizeta Oprea
Platforma de sănătate RoMâine powered by MedLife poate fi accesată pe www.romaine.ro
Platforma de sănătate RoMâine powered by MedLife poate fi accesată pe www.romaine.ro

Pe 18 septembrie, de Ziua Internaţională a Respectului, MedLife a lansat RoMâine, platforma României sănătoase. Dr. Larisa Chiriac, Director Medical MedLife, vorbeşte la Adevărul Live despre ce îşi propun să schimbe odată cu lansarea acestuia.

Platforma de sănătate RoMâine promovează valori precum Respect, Empatie, Grijă, Încredere şi Speranţă. Personalităţi de seamă, precum Nadia Comăneci, Radu Paraschivescu, David Popovici, Marius Manole sau Melania Medeleanu susţin demersul în calitate de ambasadori ai acestor valori, fiecare dintre ei contribuind cu poveşti personale şi îndemnuri la atenţie asupra principiilor care ne clădesc. Acestor ambasadori ai valorilor li se alătură o serie de profesionişti şi celebrităţi din spaţiul public românesc, specialişti în sănătate, dar şi din toate zonele profesionale ale societăţii – actori, scriitori, antropologi, jurnalişti, sportivi, muzicieni şi nu numai, care remarcă importanţa respectului în domeniile pe care le stăpânesc.

Astăzi, de la ora 13.00, Dr. Larisa Chiriac, Director Medical MedLife, vorbeşte la Adevărul Live despre cum a fost primit demersul RoMâine şi ce înseamnă „să facem România bine împreună“.

Platforma de sănătate RoMâine powered by MedLife poate fi accesată pe www.romaine.ro

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

UnRoman
5.10.2021, 15:49:14

pare a fi o initiativa foarte buna - va fi mult de lucru caci e vorba de schimbat si de modelat mentalitati si comportamente - dar se poate, pas cu pas

Ion Capsuna
5.10.2021, 21:47:07

Ha,ha,ha! Dupa ce medicii au pierdut tot respectul prin spagi, tratamente fara succes si purtari jignitoare cu pacientii?!

-10 (10 voturi)
nihil sine deo
6.10.2021, 05:30:35

este una din marile probleme ale tarii,calitatea execrabila a actului medical

-12 (12 voturi)
Modifică Setările