Alimentaţia, individualizată în funcţie de gene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Departe de fiole sau pilule, viitorul din farfuriile noastre se orientează spre o bucătărie individualizată în funcţie de gene, o modalitate de a preveni riscurile medicale şi de a reduce

Departe de fiole sau pilule, viitorul din farfuriile noastre se orientează spre o bucătărie individualizată în funcţie de gene, o modalitate de a preveni riscurile medicale şi de a reduce cheltuielile de sănătate, au estimat experţii în timpul unui congres mondial care a avut loc în Franţa. Pentru cercetători, această evoluţie este un nou pas după moda alimentaţiei energetice şi bogată în proteine lansată în anii 50 în Europa, care a fost urmată de alimentaţia în funcţie de plăceri şi apoi de cea dominată de securitate. În viitor, mesele ar trebui să fie adaptate în mod specific nevoilor genetice ale fiecărei familii.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite