Medicină

articolul anterior articolul urmator

Atenţie! Poţi fi infectat chiar dacă testul RT-PCR e negativ

3
14 Oct 2021 18:25:22
Autor: Maria Ţaga

După ce un studiu MedLife a arătat că testele rapide nu sunt atât de eficiente, putând detecta doar unul din două cazuri pozitive, iată că nici testele RT-PCR nu sunt 100% sigure. Analizând peste 50.000 de probe de tip RT-PCR, OK Medical a ajuns la concluzia că testarea trebuie făcută doar după apariţia simptomelor, pentru a avea un rezultat corect.

„Spre deosebire de variantele anterioare SARS-CoV-2, tulpina Delta poate fi detectabilă doar după momentul apariţiei simptomelor. În conformitate cu recomandările CDC, diagnosticarea infecţiei se recomandă a fi efectuată cumulând rezultatul testului cu simptomatologia şi istoricul pacientul. Astfel, un rezultat RT-PCR NEGATIV, în prezenţa simptomelor specifice, NU exclude infecţia SARS CoV-2, recomandarea FERMĂ fiind de izolare şi retestare într-un interval de 48-72 ore”, se arată în comunicatul publicat pe Facebook de centrul de testare.

CONTINUĂ SĂ CITEŞTI PE CLICK.RO

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Ion Capsuna
14.10.2021, 21:26:50

Poti fi infectat desi testul e negativ! Deci, numai vaccinul te poate salva! Poti sa nu fii imun chiar daca testul de anticorpi e pozitiv! Deci, e nevoie de inca o doza...Sa nu ne oprim pina la doza 50 sau in infuzie continua! Poti fi infectat, transmite infectia, poti sa te imbolnavest si chiar sa mori, chiar daca esti vaccinat! Deci, e nevoie de inca o doza... Chiar daca ai facut boala...nu esti imun! Deci, e nevoie de inca o doza... ...Deci, e nevoie de inca o doza...Sa nu ne oprim pina la doza 50 sau in infuzie continua! ...Deci, e nevoie de inca o doza...Sa nu ne oprim pina la doza 50 sau in infuzie continua! ...... Mi-a scapat ceva din "noua stiinta medicala" care ne-a facut viata un chin de 2 ani?!

-20 (26 voturi)
d4v1de 1sa
15.10.2021, 09:10:26

Inclusiv reciproca este valabila: Poti fi NEinfectat, chiar daca testul este pozitiv. Cu alte cuvinte, testele "e sigure si eficiente", la fel ca serurile toxice experimentale. Este bine ca macar recunoasteti ... ps: De-aia i se spune "pandemie prin de teste false"

-27 (27 voturi)
civis rumanum sum
18.10.2021, 14:09:19

De frica, vor cere un guvern mondial. Ca Berce.

Modifică Setările