Medicină

articolul anterior articolul urmator

Cele mai bune alimente pentru creier

0
8 Oct 2019 19:23:19
Autor: Silvia Rădan

Ceea ce mâncăm poate influenţa inclusiv capacitatea de a gândi, de a ne concentra sau de a da randament maxim. Alimentaţia, exerciţiile sportive şi odihna sunt foarte importante pentru îmbunătăţirea funcţionalităţii cerebrale.

Tot mai des, în ultima vreme, oamenii au început să se reîntoarcă la o veche practică medicinală tradiţional chinezească, care prevenea şi trata afecţiunile prin modificări la nivelul alimentaţiei. Aşa se face că acum mii de ani în China un medic bun era considerat cel care se îngrijea de pacienţi când erau sănătoşi, ci nu atunci când se îmbolnăveau. Când apăreau şi problemele de sănătate, medicul începea tratamentul cu schimbarea alimentaţiei.

Aşadar, se cunoaşte faptul că alimentaţia este extrem de importantă pentru funcţionarea optimă a organismului. Ceea ce mâncăm poate influenţa inclusiv capacitatea de a gândi, de a ne concentra sau de a da randament maxim. Alimentaţia, exerciţiile sportive şi odihna sunt foarte importante pentru îmbunătăţirea funcţionalităţii cerebrale. Astfel că Organizaţia Mondială a Sănătăţii a indicat faptul că alegerea alimentelor este foarte importantă pentru o funcţionare optimă a creierului.

Mai multe detalii pe clicksanatate.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii