articolul anterior articolul urmator

Dr. Simona Tivadar despre Noua Medicină Germanică: „Tâmpenia asta a creat adevărate secte pe internet“

19
9 Mar 2019 06:05:08
Autor: Daniela Serb
Dr. Simona Tivadar, medic primar de diabet, nutriţie şi boli metabolice
Dr. Simona Tivadar, medic primar de diabet, nutriţie şi boli metabolice

19 Comentarii

MV R.
9.03.2019, 08:53:59

Un cretin german! Noi avem o cretină a noastră,valahă,Olivia Steer,și asta afirmă că tumorile trec de la sine! Eu sunt un exemplu că tumorile NU trec de la sine,ci se dezvoltă și când lași dracului stupoarea „Mie nu mi se poate întâmpla așa ceva!”-fix așa îmi spuneam și amânam mersul la medic,având și o slujbă acaparantă,nu știam de cretinismele lui Steer,doar că nu îmi venea să cred ce mi se întâmplă-începi o bătălie ce putea fi mai scurtă dacă nu amânai... Noroc că Dumnezeu mai are milă și de proști,dar nu te poți baza pe asta la nesfârșit.

+14 (18 voturi)
Costique
9.03.2019, 09:12:13

Si ce nu spun acesti sectanti este ca nevasta idiotutlui neamt tot de cancer a murit, urmad insa terapia sotului...Idiotii au cucerit lumea si internetul... A mai fost unul, Steve Jobs pe numele lui care , cand a descoperit ca are cancer, a zis ca stie el ceva mai bun. Avea singura forma de cancer de pancreas pe care doctorii o puteau vindeca dar cele 6 luni in care a rontait verdeata - ca asa ii spunea lui "cultura" - i-au pecetluit soarta. Selectia naturala...

+10 (12 voturi)
ion carutasul
9.03.2019, 09:25:19

Aparitia unor terapii inovatoare si aiuritoare ,care prind la noi isi datoreaza existenta faptului ca medicina nu este o disciplina stiintifica in ciuda faptului ca uneori se bazeaza pe o logica simplista . De aceea si medicii se mananca intre ei ! Cat despre unele aspecte concrete de exemplu cel cu Diabetul . Boala este prezenta uneori si pe trei generatii ,generatii insotite si de medici nutritionisti sau nu , Acestia nu au facut nimic sa rezolvare maladia,fie si in unele cazuri.. Daca lucrurile ar sta astfel si in tehnica,inginerie astazi domnii doctori amatori de BMW ar umbla cu POSTALIONUL . Sic !

+1 (7 voturi)
cristina panait
9.03.2019, 09:22:14

Ce imi place acest stil sarcastic! Cum poti mai bine, decat prin umor, sa le spui unora ca gandesc fara sa aiba vreo dovada ca ceea ce cred este adevarat?

+4 (4 voturi)
Alexandru German
9.03.2019, 10:57:06

Foarte bine. Cu cat mai multi prosti cred in ele cu atat mai rapid sunt rezolvati!

+2 (4 voturi)