Medicină

articolul anterior articolul urmator

Medic: Circulă încă o inepţie cu efectele adverse la 3-5-10 ani de la vaccinare, cu cancere şi leucemii. Nu există aşa ceva

29
26 Oct 2021 12:03:58
Autor: News.ro
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Medicul cardiolog Vasile Rădulescu din Bucureşti demontează, marţi, „încă o inepţie” legată de reacţiile adverse date de vaccinuri după câţiva ani. „Nu există aşa ceva! ARNm îşi face treaba lui, apoi este dezintegrat de corp”, explică medicul, precizând că nu poate fi modificat ARN-ul şi nici nu există reacţii adverse ale vaccinurilor „la 500 de ani de la administrare”.

„Circulă încă o inepţie cu efectele adverse la 3-5-10 ani de la vaccinare, cu cancere şi leucemii (leucemia este tot un cancer, al sângelui, dar am pus separat ca să existe conştientizare a termenilor). Asta la tehnologiile ARNm, pentru că ADN modificat, pentru că genetică, pentru ca bau bau. Nu există aşa ceva”, a scris, marţi, pe Facebook, medicul Vasile Rădulescu. 

Potrivit acestuia, „ARN mesajer îşi face treaba lui, apoi este dezintegrat de corp şi la revedere”.  

„Nu are cum să schimbe ADN-ul, nu are cum să dea reacţii la 500 de ani de la administrare”, a mai transmis medicul.  

Acesta recunosşte că şi atitudinile unor medici creează confuzie în rândul oamenilor şi cere coerenţă  şi respectarea ghidurilor şi recomandărilor oficiale.  

„Dacă unul îţi zice ceva şi altul altceva, automat ai o nebuloasă în cap şi intri în standby”, a mai afirmat medicul.  

Acesta răspunde, pe pagina sa de Facebook, tuturor întrebărilor celor care ar vrea să se vaccineze, dar au nevoie de informaţii suplimentare.  

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

29 Comentarii

Platitor de taxe
26.10.2021, 12:36:29

Vaccinurile realizate de Romania la Institutul Cantacuzino aveau nevoie de 10 ani, nu de mai putin de 1 an in cazul vaccinurilor COVID. D-le doctor, ati consultat viitorul si toata lumea vaccinata era perfect sanatoasa? Daca tot ati reusit, ce ne puteti spune de libertatile noastre, cum aratau peste 3-5-10 ani? Multumesc!

-7 (33 voturi)
d4v1de 1sa
26.10.2021, 12:47:07

Cine-i spagarul asta neica-nimeni care-si spune "medic cardiolog din Bucuresti" si care nu are nici-o calitate sa dea lectii altora, fiind in conflict de interese?! Un alt "espert" d-ala tip ara#at caruia-i curg mucii-n timp ce cere pacientilor plicu' ....

-11 (31 voturi)
Actor Spectator
26.10.2021, 13:15:44

Davide, la cate mizerii ti-a urat lumea pana acum, inca una nu mai conteaza. Daca vrei sa fii bagat in seama, nu te lua de medicul asta, cine e el si ce invarte. Ia-te de subiect: cat de idioti trebuie sa fie oamenii ca sa creada asa ceva. Aici ai vreun argument? Suni a gol.

0 (12 voturi)
dumitru bogdan
26.10.2021, 13:01:45

Dialog la magazin între clienta și vanzatoare: - In 18 luni, ăștia vaccinați se curață. Au anuntat Vanzatoarea: Nu, in 4-5 ani, așa am auzit. Stăteam și mă întrebam cum studiile pe care le citau amândouă, din reviste prestigioase de medicina, nu s-au pus inca de acord cu o cifră unica privind orizontul de supraviețuire al celor vaccinați. Pentru că extincția vaccinatilor este sigură, dar timpul de supraviețuire diferă inca.

-4 (20 voturi)
Fabula Grasa
26.10.2021, 13:10:04

Romanul prezice si viitorul, cum sa nu?

+5 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (29)

Modifică Setările