Medicină

articolul anterior articolul urmator

Probleme din cauza lipsei sexului. Nu le poti ignora

2
8 Jul 2019 22:38:42
Autor: Andreea Răducu

Te-ai intrebat vreodata ce se intampla in corp cand ai o perioada de abstinenta sexuala? Indiferent de motive, boli ori despartiri, pot aparea probleme din cauza lipsei sexului.

Poate fi vorba despre un anumit tip de disfunctionalitate genitala, despre o decizie personala sau, pur si simplu, despre o metoda de a pune punct relatiei actuale; toate motivele care indica abstinenta pe plan intim pot avea urmari serioase in ceea ce priveste sanatatea. Mai precis, se pot declansa probleme din cauza lipsei sexului, si este bine sa le stii.

Scade rezistenta sistemului imunitar

Studiile in domeniu arata ca activitatea sexuala regulata contribuie pozitiv la sanatatea sistemului imunitar. Prin urmare, daca nu mai faci dragoste, nu mai beneficiezi de proprietatile pozitive asupra imunitatii, iar aceasta devine vulnerabila in fata bolilor si a infectiilor.

Alte probleme le vedeti pe clicksanatate.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Galeriu Crestinu
9.07.2019, 01:08:04

Calugarii, soldatii si cu cosmonautii in spatiu au cele mai mari probleme cu abstinenta...dar numai primii prin rugaciune dobandesc harul ascultarii si nevointei biruind capcanele diavolului.

-1 (1 vot)
Dream Pervertor
9.07.2019, 07:47:39

- Hernut Iona are probleme cu abstinenta da' si le-a rezolvat singur!