Politici şi Bani

articolul anterior articolul urmator

Curs gratuit de prim ajutor pentru părinţi, oferit de SMURD

0
18 Apr 2019 12:21:37
Autor: Daniela Serb
Salvatorii SMURD susţin cursuri de prim ajutor
Salvatorii SMURD susţin cursuri de prim ajutor

Pe 20 aprilie, la Sun Plaza în Bucureşti, formatorii Fundaţiei pentru SMURD vor susţine un curs de prim ajutor pediatric gratuit pentru părinţii care vor să ştie cum să reacţioneze în situaţii de urgenţă.

Cursul va aborda primul ajutor la copilul de sub 1 an  - sugar - şi la copilul de peste 1 an, fiind recomandat atât părinţior cât şi femeilor însărcinate. Timp de două ore şi jumătate, formatorii Fundaţiei S.M.U.R.D. vor explica pe înţelesul tuturor noţiunile teoretice despre primul ajutor, continuând apoi cu o demonstraţie practică în care sunt implicaţi toţi cursanţii.

„Recunoaşterea rapidă a unei situaţii de urgenţă împreună cu o intervenţie adecvată a celor din jur, fac, în minutele premergătoare sosirii echipajelor de urgenţă, o reală diferenţă între viaţă şi moarte, mai ales dacă este vorba de un stop cardiac. Participă la curs, învaţă să acorzi primul ajutor de la Formatorii Fundaţiei pentru S.M.U.R.D. şi vei putea salva viaţa cuiva drag“, afirmă dr. Raed Arafat, Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, Şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Cursul de prim ajutor pentru micuţi va avea loc pe 20 aprilie începând cu ora 10:30, în Sun Plaza, la etajul 1, zona centrală. Intrarea este gratuită, dar trebuie completat formularul de la adresa: https://www.sun-plaza.ro/sunhelp

Evenimentul se va întinde pe parcursul întregii zile, fiind structurat pe trei serii  de curs a câte două ore şi jumătate fiecare. Pentru fiecare serie sunt disponibile câte 50 de locuri. Fiecare curs va avea o parte teroretică şi una practică, iar la final participanţii vor primi o diplomă de participare şi un mini-kit de prim ajutor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările