Politici şi Bani

articolul anterior articolul urmator

Tot mai mulţi români aleg să se trateze la Viena

0
6 Feb 2020 12:57:08
Autor: Daniela Serb
WPK este unul dintre centrele unde românii se tratează de cancer
WPK este unul dintre centrele unde românii se tratează de cancer

Numărul pacienţilor români care aleg să se trataze afară creşte de la un an la altul. Viena este una dintre destinaţiile de tratament, mai ales dacă este vorba despre bolile oncologice.

Anul trecut, peste 1,100 români au ajuns la Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, pentru tratamente şi investigaţii, numărul acestora fiind în creştere cu 28% comparativ cu 2018, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Peste jumătate dintre pacienţi au fost trataţi pentru diferite forme de cancer, în centrul medical bolile oncologice fiind abordate interdisciplinar, prin terapii ultraspecializate. Pe locul următor în topul serviciilor medicale accesate au fost intervenţiile ortopedice şi cele de chirurgie cardiovasculară. De asemenea, un procent semnificativ de pacienţi a ales spitalul WPK pentru investigaţii medicale preventive (pachete de check-up personalizate).

 „Înregistrăm anual creşteri ale numărului de pacienţi români, astfel încât aceştia reprezintă, în prezent, 28% din totalul pacienţilor internaţionali ai spitalului nostru. Mai mult, în 2019 ne-am consolidat prezenţa pe piaţa locală, prin lansarea unei reprezentanţe oficiale în Timişoara, care a consiliat un număr important de români din zona de vest să îşi găsească tratamentul potrivit la Viena. În cadrul Wiener Privatklinik oferim tratamente de ultimă generaţie în aproape toate specialităţile, realizate de unii dintre cei mai renumiţi medici la nivel european, dar şi condiţii de spitalizare de 5 stele”, a declarat Ema Hafner, directorul Departamentului de Marketing şi Pacienţi Internaţionali al Wiener Privatklinik.  

Wiener Privatklinik serveşte anual circa 9.000 de pacienţi, având o rată de ocupare de 85%. Spitalul pune la dispoziţie servicii de diagnostic şi tratament în peste 30 de specialităţi medicale şi are în structura sa 9 centre de competenţă în: oncologie, medicină sportivă şi traumatologie, medicină cardiovasculară, ortopedie, chirurgia nervilor periferici, chirurgie generală, chirurgia tumorilor osoase, gastroenterologie şi hepatologie, radiologie intervenţională şi microterapie.

WPK deţine două reprezentanţe oficiale în România, în Bucureşti şi Timişoara, unde persoanele interesate beneficiază de informaţii şi asistenţă completă pentru accesarea rapidă a investigaţiilor şi tratamentelor disponibile la Viena. Aceste servicii acoperă toţi paşii necesari, de la traducerea şi trimiterea dosarului medical, estimarea costurilor de diagnosticare şi tratament, consiliere în ceea ce priveşte spitalizarea şi alegerea medicului potrivit, până la rezervarea transportului şi cazării la preţuri preferenţiale, menţinerea legăturii cu medicii şi asigurarea serviciilor de traducere în spital. 

 

 


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările