Black Friday

articolul anterior articolul urmator

Aragaze Beko cu preţuri reduse masiv de Black Friday la eMag

0
25 Nov 2019 12:24:39
Autor: ADH

Produsele electrocasnice marca Beko sunt în număr mare pe piaţa românească. Pentru cei interesaţi de informaţii referitoare la producătorul echipamentelor electrocasnice pe care le achiziţionează, aflaţi că Beko este unul dintre brand-urile firmei turceşti Alcelik Group, cea mai mare companie din industria bunurilor de larg consum din Turcia.

Arcelik este prezent în 145 de ţări din Europa şi are 18 unităţi de producţie în Turcia, Rusia, Romania, China, Africa de Sud, Tailanda si Pakistan. Beko a intrat în portofoliul Arctic, liderul pieţei româneşti de electrocasnice, în 2003, la scurt timp după ce Arcelik a preluat pachetul majoritar de acţiuni.

Brandul Beko s-a lansat pe piaţă cu o gamă largă de produse, având o creştere rapidă a vânzărilor, diferenţiindu-se de celelate produse existente prin integrarea tehnologiilor de ultimă oră şi printr-un design modern de produs.

Dintre electrocasnicele mari produse de Beko, aragazele sunt cele care sunt nelipsite din bucătăriile românilor, iar când vorbim de aragaze Beko vorbim de o calitate înaltă a produselor, reflectată în preţul de achiziţie dar şi de o garanţie de 5 ani care spune totul despre fiabilitate.

Este o idee foarte bună dacă te-ai hotărât să arunci o privire la aragazurile Beko.

Tipul    Beko FSGT52110DWO este un aragaz cu 4 ochiuri şi cuptor, alimentat cu gaz şi aprindere electrică a arzătoarelor. Este prevăzut cu siguranţă de întrerupere a gazului atât la plita aragaz cât şi la cuptor în cazul stingerii accidentale a flăcării de la arzătoare. Are sistemul High-Efficiency Gas Burner care te ajută nu numai la o economie de gaz dar vei petrece mai puţin timp în bucătărie atunci când găteşti. Dotat cu rotisor ca şi cu iluminare în cuptor. Este realizat din tablă de oţel vopsită electrostatic în culoarea alba.

O altă sugestie pentru tine e un aragaz Beko tip FSE62110DX, tot cu 4 ochiuri dar cu alimentare mixtă. Ai un grill electric ce te va ajuta să găteşti cele mai savuroase bucate. Are 85 de cm înălţime. Beneficiază de acelaşi system High – Efficiency Burner dar şi de gătire asistată cu ventilaţie în cuptor pentru o mai bună coacere. Realizat din inox de înaltă calitate.

Dacă eşti un bucătar pasionat şi vrei să ai parte de cele mai bune rezultate cu preparatele tale, ai putea opta pentru modelul Beko FSM65330DAS. Are tot 4 ochiuri dar grătarele sunt din fontă de înaltă calitate pentru o stabilitate excelentă a recipientelor în care găteşti. Cuptorul, de 72 de litre capacitate, este ventilat, iluminat, beneficiază de sistemul 3D Cooking care permite operarea simultană a elementelor de încălzire pentru rezultate excepţionale. Cuptorul dispune şi de 8 moduri presetate de gătire astfel încât vei fi mereu sigur de reuşită. Bineînţeles că dispune şi de acelaşi sistem High-Efficiency Gas Burner, care nu numai că duce la economie de gaz dar îţi reduce şi timpul de gătire cu până la 30%. Aragazul dispune de afişaj electronic, de timer încorporat şi este vopsit electrostatic şi are sertar propriu, în partea de jos, pentru depozitarea veselei proprii.

Indiferent de modelul pe care îl alegi, nu poţi da greşi dacă optezi pentru aragazurile Beko.

Iar pentru a fi la curent cu noutăţile legate de Black Friday 2019 la eMAG, va puteţi abona la newsletter-ul magazinului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările