Black Friday

articolul anterior articolul urmator

Black Friday 2013: nu ştii sigur ce să cumperi? Întreabă-ne. Am deschis „Ghişeul de Black Friday”

1
6 Nov 2013 18:39:12
Autor: Vlad Andriescu
Cum să treci cu bine peste Black Friday? Întreabă-ne! FOTO Digital Trends
Cum să treci cu bine peste Black Friday? Întreabă-ne! FOTO Digital Trends

Black Friday 2013 are loc pe 29 noiembrie. Noaptea, magazinele online vor deschide seria ofertelor pentru produsele lor, iar adevarul.ro are o secţiune specială dedicată evenimentului. Pe lângă dialoguri cu magazinele online, prezentarea ofertelor, deschidem şi ceea ce noi numim “ghişeu”. Aveţi produse pe care vreţi să le cumpăraţi, dar nu sunteţi siguri? Întrebaţi-ne!

Pe Facebook, pe pagina noastră Tech Adevărul primim deseori mesaje de la prietenii noştri din Facebook care ne cer sfaturi privind telefoanele pe care şi le achiziţionează. Sau tablete. Sau sisteme de operare. De Black Friday extindem “Ghişeul” şi pe adevarul.ro.

Aveţi un produs pe care îl vreţi şi nu sunteţi siguri? Întrebaţi-ne. Strângem aici întrebările voastre, răspunsurile noastre şi facem un articol pe care să-l studieze şi alţii cu aceleaşi dorinţe. E crowdsourcing cu cititorii adevarul.ro.

Aşteptăm orice întrebare pentru noi. Cum faceţi?

Lăsaţi un link către un produs sau mai multe produse pe care le vreţi în comentarii. Noi ne uităm şi vă răspundem acolo.

Produsele interesante vor fi transpuse în articole de recomandări pentru alţii.

Vă aşteptăm întrebările şi pe Tech Adevărul. Daţi un Like la pagină, daţi un mesaj şi noi vă răspundem. 

Suntem şi pe Twitter şi răspundem pe acest profil - click aici pentru accesare.  Ne vom uita şi peste hashtag-ul #BFadevarul. 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

unU
6.11.2013, 19:42:43

"E crowdsourcing cu cititorii adevarul.ro." Nu demult, Adevarul condamna englezismele impuse imbecil in contextele in care pot fi folosite fericit, cuvinte romanesti. Iata o mostra ca nu uneori "chiar si Papa face greseli".

-1 (1 vot)
Modifică Setările