Gadget

articolul anterior articolul urmator

64 de monitoare Philips au primit certificarea TCO 9.0

0
14 Jan 2022 14:20:27
Autor: George-Andrei Cristescu
Monitor Philips 242B1G.
Monitor Philips 242B1G.

În decembrie 2021, MMD a obţinut Certificarea TCO Generaţia 9 pentru gama sa de produse Philips Monitors, astfel 64 de monitoare au fost certificate la data lansării.

Comparativ cu generaţiile anterioare, generaţia 9 a TCO Certified stabileşte noi criterii de-a lungul ciclului de viaţă al produsului, acoperind mai multe domenii pentru dezvoltarea produselor IT sustenabile.

Fiind cea mai importantă certificare de sustenabilitate la nivel mondial pentru produsele IT, TCO Certified descoperă problemele şi se asigură că acestea sunt rezolvate de industria IT într-un mod sustenabil. 

TCO Certified include un număr de criterii ce sunt actualizate în permanenţă, verificate independent şi beneficiază de un sistem structurat pentru o îmbunătăţire continuă pentru a genera schimbări reale şi de durată. Mai multe informaţii pot fi găsite pe site-ul oficial.

Pentru a fi eligibile pentru generaţia 9 a TCO Certified, produsele trebuie să îndeplinească nişte criterii stricte pentru cea mai recentă certificare, echilibrând performanţa produsului cu eficienţa energetică. Peste 40 de noi indicatori de performanţă a sustenabilităţii sunt luaţi în calcul şi verificaţi de experţi independenţi din industrie.

Conform TCO Certified, monitoarele Philips sunt produse în mod responsabil, având în vedere mediul şi siguranţa, şi dispun de o gamă largă de tehnologii care economisesc energie electrică, iar procesul de fabricaţie este unul sustenabil şi etic.

De exemplu, două dintre caracteristicile ecologice esenţiale ale monitoarelor Philips sunt echipate în majoritatea produselor. PowerSensor economiseşte până la 70% energie prin reducerea luminozităţii monitorului atunci când utilizatorul este absent, în timp ce LightSensor ajustează luminozitatea ecranului în funcţie de mediu. Modele precum Philips 242B1G şi Philips 272B1G sunt două dintre cele mai eficiente monitoare din lume, care oferă un nou nivel de economisire a energiei fără a compromite productivitatea.

  

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările