Gadget

articolul anterior articolul urmator

Acer lansează o gamă de Chromebook-uri pentru divertisment  şi productivitate

0
9 Sep 2019 17:19:13
Autor: Adrian Pogîngeanu
Acer Chromebook 315. FOTO Acer
Acer Chromebook 315. FOTO Acer

Acer a lansat în cadrul IFA 2019 patru Chromebook-uri care asigură performanţa, portabilitatea şi durata pentru uzul în familie, şcoală şi afaceri.

Noul Acer Chromebook 315 (CB315-3H / 3HT) şi Acer Chromebook 314 (CB314-1H / 1HT) pot fi utilizate în condiţii de iluminare ridicată, datorită afişajelor anti-reflexie care oferă un text clar şi lizibil, dar şi fotografii pline de viaţă.

Ecranul de 15.6 inci al noului Acer Chromebook 315 şi ecranul mare de 14 inci al Acer Chromebook 314 sunt disponibile cu o rezoluţie 1920 x 1080, tehnologie IPS şi unghiuri de vizualizare largi, atât pe modelele tactile cât şi pe cele fără touch. Noile modele au un design cu rame subţiri care înconjoară ecranele, oferind imagini mai vibrante.

Utilizatorii care îşi doresc o soluţie mai compactă pentru utilizare în călătorii sau la şcoală au la dispoziţie două noi opţiuni Chromebook de 11.6 inci - ambele fiind mai mici decât o foaie de hârtie A4 (210 x 297 mm).

Acer Chromebook 314

Acer Chromebook Spin 311 (CP311-2H) are un design convertibil la 360 de grade, astfel încât ecranul său tactil HD de 11.6 inchi poate fi utilizat în patru moduri diferite: tabletă, notebook, afişaj şi cort. Acest lucru permite membrilor familiei să se bucure de dispozitivul mic de doar 1,2 kg într-un mod care să se potrivească stilului lor.

Acer Chromebook Spin 311

În plus, acesta este prevăzut cu un ecran tactil antimicrobian Corning Gorilla Glass care oferă rezistenţă la zgârieturi şi protejează suplimentar dispozitivul. Acer Chromebook Spin 311 poate fi achiziţionat cu un Wacom EMR Stylus opţional, astfel încât poţi să faci schiţe, să iei notiţe, să faci mai multe direct pe ecran.

Acer Chromebook 311 are aceeaşi dimensiune compactă ca omologul său convertibil, dar cu un design tradiţional. Cântăreşte doar 1.06 kg, fiind uşor de transportat în rucsac sau în geantă. Ecranul HD are tehnologie IPS şi se poate opta pentru varianta cu touch (CB311-9HT) sau fără touch (CB311-9H).

Acer Chromebook 311 

Toate cele patru noi Chromebook-uri Acer sunt echipate cu câte două porturi USB 3.1 Type-C Gen 1 - unul pe fiecare parte, două porturi USB 3.1 şi un cititor de carduri MicroSD pentru o capacitate suplimentară de stocare.

Clienţii pot rămâne conectaţi la reţea cu Intel Gigabit WiFi şi o antenă wireless 802.11ac plasată strategic cu 2x2 MU-MIMO pentru o conexiune wireless rapidă şi fiabilă. În plus, Bluetooth 5.0 oferă o conexiune wireless convenabilă pentru periferice.

Toate cele patru noi Chromebook-uri Acer oferă performanţe solide pe tot parcursul zilei pentru acces la mai multe aplicaţii, streaming video şi multe altele. Utilizatorii pot gestiona sarcini pentru muncă şi şcoală folosind cele mai noi procesoare Intel Celeron® N4000 dual-core sau quad-core Intel Celeron N4100. Acer Chromebook 315 oferă şi opţiunea pentru un procesor Intel Pentium® Silver N5000.

Acer Chromebook 315 poate fi configurat cu stocare eMMC de până la 128 GB şi SDRAM dual-channel de până la 8 GB. Acer Chromebook 314 şi Acer Chromebook Spin 311 pot fi configurate cu până la 64 GB stocare eMMC şi 8 GB SDRAM dual-channel. Acer Chromebook 311 oferă până la 32 GB stocare eMMC şi 4 GB SDRAM dual-channel.

Utilizatorii Acer Chromebook pot fi siguri că dispozitivele lor vor funcţiona întreaga zifără a fi nevoie de reîncărcare. Acer Chromebook 315 şi Acer Chromebook 314 asigură o durată de viaţă de zi cu zi a bateriei care durează până la 12.5 ore. Acer Chromebook Spin 311 şi Acer Chromebook 311 rezistă până la 10 ore, pentru o zi de lucru.

Chromebook-urile Acer acceptă conectarea mai multor utilizatori pentru a păstra datele în siguranţă. Membrii familiei pot partaja sistemul şi se pot conecta la conturile lor unice pentru a-şi finaliza proiectele. Conturile şi informaţiile Gmail sunt ferite de privirile neautorizate, chiar dacă Chromebook-ul este deteriorat sau furat. Stocarea pe Google Drive protejează fişierele, documentele şi fotografiile în siguranţă în cloud şi asigură că cea mai actuală versiune este întotdeauna disponibilă. Chrome OS oferă timp de pornire rapid de aproximativ 8 secunde, precum şi securitate sporită prin actualizări automate pentru a vă feri de ameninţări online în continuă schimbare, cum ar fi viruşi şi malware.

Noile Chromebook-uri Acer vor suporta Google Play de la lansare.

Acer Chromebook 315 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la preţuri începând de la 329 euro.

Acer Chromebook 314 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la preţuri începând de la 299 euro.

Acer Chromebook Spin 311 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la preţuri începând de la 329 euro.

Acer Chromebook 311 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la preţuri începând de la 249 euro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii