Gadget

articolul anterior articolul urmator

Acer anunţă seria de produse Enduro: notebook-uri şi tablete pentru condiţii dure de muncă

0
26 Jun 2020 14:16:29
Autor: George-Andrei Cristescu
Laptop Acer Enduro N7.
Laptop Acer Enduro N7.

În cadrul Conferinţei Globale Next@Acer, compania a anunţat lansarea seriei Enduro, o gamă de notebook-uri şi tablete robuste, create special pentru a oferi durabilitate, portabilitate şi performanţele necesare profesioniştilor care lucrează pe teren.

Acer Enduro N7 este un notebook robust, construit cu materiale care absorb şocurile şi care oferă fiabilitatea necesară în orice scenariu de muncă. Certificat MIL-810G şi IP65, dispozitivul a fost proiectat pentru a rezista la căderi pe cele mai dure pardoseli şi pătrunderii de praf şi apă. Această durabilitate face ca dispozitivul să fie potrivit pentru muncă, la cald sau la rece, iar ecranul său FHD de 14 inci, 700 niti, oferă o vizibilitate bună, atât în interior cât şi la exterior. Pentru zilele lungi de lucru, Enduro N7 vine cu baterii duble: o baterie ce poate fi înlocuită rapid, cu autonomie de până la 10 ore, şi o altă baterie încorporată.

Pe lângă faptul că poate supravieţui fizic mediilor dificile de lucru, Enduro N7 este dotat cu tehnologia necesară pentru a performa într-un loc de muncă modern. Un procesor quad-core Intel Core i5 din a 8-a generaţie oferă suficientă putere pentru a naviga fără probleme între mai multe aplicaţii diferite şi a lucra la mai multe proiecte în acelaşi timp. Enduro N7 este, de asemenea, foarte sigur: Trusted Platform Module (TPM) 2.0 verifică eventualele semne de intruziune în timpul pornirii şi Acer Enduro Manageability Suite (AEMS) serveşte pentru a proteja dispozitivul, facilitând de asemenea utilizarea de servicii sau configuraţii de sistem pe mai multe dispozitive. Un senzor de amprentă acceptă autentificări mai sigure prin Windows Hello.

Acer Enduro N3 este un notebook puternic, care atinge echilibrul dintre durabilitate şi portabilitate, fiind potrivit pentru utilizatorii care se rotesc între mai multe spaţii de lucru, cum ar fi arhitecţi, inspectori de proiecte, manageri de evenimente sau chiar iubitorii de natură care doresc să îşi înregistreze aventurile. Enduro N3 a fost conceput special pentru a fi rezistent la căderi şi la apă, obţinând certificările MIL-STD 810G şi IP53, menţinând în acelaşi timp şi un cadru subţire şi uşor, de doar 24,85 mm la 1,985 kg. Caracteristicile de rezistenţă includ colţuri armate pentru a proteja dispozitivul în cazul unor căderi, Corning Gorilla Glass pentru a proteja afişajul de apă şi Aquafan rezistent la apă.

Această protecţie fizică este oferită în plus, pe lângă nivelurile premium de protecţie împotriva ameninţărilor cibernetice, datorită tehnologiilor precum Trusted Platform Module, AEMS şi a HDD-urilor protejate cu parolă. Această serie de instrumente de securitate şi management oferă siguranţă deplină în timpul celor 13 ore de funcţionare a dispozitivului, iar această siguranţă nu vine în detrimentul performanţei. Enduro N3 are un procesor Intel Core i7 din a 10-a generaţie şi 32GB RAM DDR4, oferind performanţe fiabile, cu grafică NVIDIA GeForce MX230 şi un SSD PCle Gen3 NVMe de 512 GB pentru cei cu sarcini de muncă excepţional de grele.

Acer Enduro Management Suite (AEMS) este un sistem conceput pentru a eficientiza gestionarea unui număr mare de dispozitive, contribuind la siguranţa dispozitivelor existente şi la accelerarea procesului de înrolare a celor noi. Consola AEMS permite unui manager să interacţioneze de la distanţă cu dispozitivele AEMS, în următoarele moduri:

  • Taste programabile: Tabletele şi notebook-urile cu AEMS includ taste fizice, situate lângă butonul de pornire, care vor lansa automat o aplicaţie desemnată la apăsarea lor.
  • Control I/O: Posibilitatea de a activa/dezactiva de la distanţă accesul la porturile I/O. Camerele şi cititoarele de coduri de bare pot fi, de asemenea, activate sau dezactivate.
  • Device Monitor: Listează şi exportă informaţiile pentru toate dispozitivele gestionate, inclusiv informaţii despre sistemul fiecărui dispozitiv, hardware, software şi orice remediere rapidă aplicată.
  • Management la distanţă: Orice aplicaţii necesare, modificări ale BIOS sau actualizări Windows pot fi implementate de la distanţă.

    

Acer Enduro T5 (ET510-51W) este o tabletă robustă, de 10 inci cu Windows, concepută pentru perioade lungi de utilizare în medii extreme. Bateria cu autonomie de până la 10 ore ce poate fi înlocuită permite utilizarea continuă, iar un procesor Intel Core m3 din generaţia 7 asigură puterea necesară lucrătorilor din logistică şi producţie. Toate acestea pe lângă certificările MIL-STD 810G, IP65 şi AEMS. Accesorii precum staţii de andocare, mânere, bretele în patru puncte, încărcătoare şi suporturi auto sunt disponibile pentru a extinde funcţionalitatea şi mobilitatea Enduro T5.

Acer Enduro T1 (ET110-31W) este o tabletă cu Windows flexibilă şi robustă de 10 inci, care se poate utiliza şi ca notebook de 10,1 inci cu ajutorul unei tastaturi opţionale. Certificările MIL-STD 810G4 şi IP54 ale dispozitivului, combinate cu un procesor Intel Celeron şi 64 GB spaţiu de stocare eMMC, o fac o opţiune fiabilă şi convenabilă pentru lucrul rapid din mers. Enduro T1 poate fi utilizată şi cu mănuşi.

Acer Enduro T1 (ET108-11A) este o tabletă Android compactă şi durabilă de 8 inci, concepută special pentru smart retail, depozite şi lucrători în fabrică. Certificat MIL-STD 810G şi IP54, dispozitivul oferă şi o gamă de accesorii opţionale şi taste programabile pentru a fi adaptat la o varietate de medii distincte. Enduro T1 poate fi utilizată şi cu mănuşi.

Acer Enduro N3 va fi disponibil în EMEA din iunie, la preţuri începând de la 999 euro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii