Gadget

articolul anterior articolul urmator

Actualizări pentru Galaxy Watch4: detecţie de cădere, control al gesturilor şi noi opţiuni de personalizare

1
26 Oct 2021 21:59:42
Autor: George-Andrei Cristescu
Samsung Galaxy Watch4.
Samsung Galaxy Watch4.

O actualizare software, din 20 octombrie, pentru seria Galaxy Watch4, cea mai recentă gamă de smartwatch-uri Galaxy,  aduce o varietate de funcţionalităţi avansate.

De la o varietate de curele şi feţe de ceas personalizabile, precum şi numeroase funcţii şi aplicaţii diverse, utilizatorii îşi pot personaliza seria Galaxy Watch4 pentru a se potrivi cu stilul lor de viaţă. 

Iată care sunt principalele noutăţi:

- feţe de ceas personalizabile.
Cu mai multe feţe de ceas din care pot alege, cea mai recentă actualizare permite utilizatorilor  să aleagă elementele cu care îşi pot construi ceasul potrivit pentru personalitatea şi stilul lor de viaţă.

Dacă sunt foarte pasionaţi de fitness sau vor să ştie detalii despre sănătatea lor – aceştia pot personaliza noua faţă de ceas Info Brick cu obiectivele de interes, precum pulsul sau stresul resimţit de-a lungul zilei. Aceştia pot alege una din feţele de ceas care arată starea vremii sau background-uri inspirate de Galaxy Z Fold3 sau Galaxy Z Flip3 – toate putând fi personalizate.

 - scurtăturile sunt o modalitate de a accesa rapid informaţii importante dintr-o privire şi de a lansa aplicaţiile utilizate cel mai des. Acum, patru scurtături pot fi afişate pe display pe faţa de ceas Animals – de la durata de viaţă a bateriei la memento-uri, mesaje, numărul de paşi şi multe altele. Se pot alege, de asemenea, fundaluri în mişcare pentru faţa de ceas My Photo+, în loc de o fotografie statică, pentru a crea feţe de ceas mai interesante şi pline de viaţă.

Actualizarea aduce, de asemenea, mai multe animaţii jucăuşe pe faţa ceasului Steps Challenge pentru a ţine evidenţa numărului de paşi. Un urs animat va oferi o mică doză de motivaţie – pentru a face sesiunea de stetching sau a duce la bun sfârşit challenge-ul zilnic de paşi.
 

- controlul gesturilor.

Comenzile gestuale înseamnă că utilizatorii pot face mai mult prin simple mişcări ale mâinilor. Pe lângă mişcarea antebraţului în sus şi în jos de două ori pentru a respinde apeluri şi închide alarme, actualizarea include o nouă mişcare a mâinii care poate acţiona ca o comandă rapidă utilă pentru a activa o aplicaţie sau o funcţie aleasă. 

Efectuând o mişcare simplă „knock knock” cu încheietura mâinii, poate fi deschisă aplicaţie preselectată sau lista de antrenamente, se poate aprinde lumina sau chiar crea un nou memento. Astfel pot fi accesate cele mai utilizate aplicaţii fără a apăsa vreun buton.

- detecţia căderii.

Introdus pentru prima dată pe seria de smartwatch-uri Galaxy 2020, detecţia căderii este capabilă să recunoască dacă purtătorul a căzut în timpul exerciţiului. Acum, pe Galaxy Watch4 sensibilitatea poate fi reglată, astfel încât să poată detecta o cădere chiar şi atunci utilizatorii stau nemişcaţi. În plus, Galaxy Watch4 poate trimite o notificare SOS către patru contacte preselectate – în cazul în care situaţia cere o astfel de măsură. 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Utilizator Adevărul
27.10.2021, 02:54:57

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările