Gadget

articolul anterior articolul urmator

ADATA lansează SSD-ul Ultimate SU650 M.2 2280

0
17 Jul 2019 23:16:45
Autor: Adrian Pogîngeanu
FOTO ADATA
FOTO ADATA

ADATA, producător de module DRAM, memorii NAND Flash şi accesorii mobile, anunţă astăzi, 17 iulie, lansarea SSD-ului Ultimate SU650 M.2 2280 SATA 6Gb/s. Echipat cu memorie 3D TLC Flash, noul SSD oferă o capacitate de stocare de până la 480GB şi viteze de citire/scriere de până la 550/510MB/s.

Acesta suportă şi SLC caching inteligent, este dotat cu tehnologie Low-density parity-check (LDPC) pentru a oferi performanţe îmbunătăţite şi integritate a datelor. Având conectivitate de tip M.2 2280, SU650 este ideal atât pentru laptopuri cât şi pentru PC-uri, fără a fi nevoie de cabluri în timpul instalării.

Cu tehnologie 3D NAND Flash, ADATA SU650 dispune de capacităţi de stocare diversificate (120GB, 240GB şi 480GB), eficienţă şi fiabilitate. Fie că este folosit ca partiţie de stocare sau de boot, acesta este o alegere excelentă de upgrade, în special pentru cei care fac trecerea de la unităţile hard disk la SDD. În plus, 3D NAND Flash consumă mai puţină energie, cu până la 80% mai puţin decât un HDD, ideal pentru utilizatorii care lucrează pe laptop pentru perioade lungi de timp.

SSD-ul SU650 atinge viteze de citire/scriere de până la 550/510MB/s, asigurând o pornire rapidă a sistemului şi transferuri de fişiere rapide. În plus, cu tehnologia LDPC error-correcting code, SU650 poate detecta şi remedia erorile pentru a asigura integritatea datelor şi, astfel, pentru a beneficia de o durată de viaţă extinsă. Timpul MTBF este de 2 milioane de ore, comparativ cu 1,5 milioane pentru NAND Flash 2D.

FOTO ADATA

Odată cu achiziţionarea SSD-ului SU650, utilizatorii pot descărca aplicaţiile  SSD Toolbox şi Migration Utility. SSD Toolbox permite monitorizarea şi gestionarea dispozitivului, afişând starea unităţii, nivelul de uzură şi informaţii privind durata de viaţă. Migration Utility este util în special pentru utilizatorii care fac trecerea de la HDD la SSD, deoarece este proiectat pentru backup simplu şi rapid şi pentru migrarea conţinutului întregii unităţi, inclusiv a sistemului de operare.

Disponibilitatea noului SSD ADATA Ultimate SU650 M.2 2280 SATA 6Gb/s poate varia în funcţie de regiune. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii