Gadget

articolul anterior articolul urmator

Artistul Michael Murphy a creat o instalaţie din televizoare Samsung Neo QLED Infinity, pentru un spectacol live

0
9 Sep 2021 22:29:25
Autor: George-Andrei Cristescu
Instalaţia de artă din televizoare Samsung Neo QLED Infinity.
Instalaţia de artă din televizoare Samsung Neo QLED Infinity.

Artistul perceptiv Michael Murphy a realizat, împreună cu Samsung, la galeria Saatchi din Londra, o instalaţie în spirală din unsprezece televizoare super Neo QLED TV Infinity, pe care a rulat un spectacol live.

Publicul a fost transportat, prin intermediul instalaţiei, în faţa unei reprezentaţii unice a duo-ului de muzică electronică, Gorgon City, care s-a desfăşurat în uimitorul loc, Skywalk Biokovo, de pe coasta Adriaticii în Croaţia. 

Echipa Cercle, formată din producători cu o vastă experienţă, a filmat primul spectacol de referinţă al piesei „Skywalk”, numită aşa după locaţia iconică în care a avut loc reprezentaţia, care a rulat pe ecranele super Neo QLED ale instalaţiei vizuale.

Pe instalaţia în spirală a lui Michael Murphy, care avea o înălţime de aproape 12 metri, amplasată într-o cameră întunecată, publicul a putut vedea spectacolul exclusivist al Gorgon City, în timp ce Cercle a etalat peisajele bogate din parcul natural stâncos Biokovo, de pe coasta de sud a Croaţiei – totul prin obiectivul cuprinzător al ecranelor de ultimă generaţie Neo QLED 8K Infinity.

Pe măsură ce reprezentaţia celor de la Gorgon City s-a desfăşurat pe pasarela arhitecturală de sticlă, izbitoare şi complexă, iluzia perceptivă realizată de Murphy a fost dezvăluită prin intermediul celor unsprezece ecrane aproape fără rame, aflate în spirală. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările