Gadget

articolul anterior articolul urmator

Asus aduce în România noi ediţii de VivoBook 15 şi laptopul cu ecran în touchbar, VivoBook S15

0
20 Sep 2019 16:29:35
Autor: Andrei Brînduşescu
FOTO Asus
FOTO Asus

Compania a anunţat disponibilitatea pe piaţa din România a noilor laptopuri, în culori aprinse şi expresive. Toate modelele beneficiază de ecrane NanoEdge, cu rame ultra-subţiri pe cele patru laturi.

Cadrul îngust a permis montarea unui ecran mare într-o carcasă mai mică, reducând în mod eficient amprenta lui VivoBook S15 pentru a fi un portabil cât mai compact.

Laptopurile VivoBook 15 X512 sunt disponibile în culori deosebite, utilizatorii putând opta pentru cea care le exprimă cel mai bine personalitatea. Pe lângă exterioarele clasice Transparent Silver şi Slate Grey, noile modele pot fi Peacock Blue, schimbându-şi tonul de culoare în funcţie de modul în care lumina cade pe suprafaţa laptopului, sau Coral Crush, aleasă nuanţa anului 2019.

Gama VivoBook S15 S532 include şi configuraţii cu ASUS ScreenPad 2.0, ecranul integrat în touchpad care sporeşte eficienţa în multitasking. Susţinut de noua aplicaţie ScreenXpert, ScreenPad 2.0 are dimensiuni mai mari, de 5,65' inci, oferind funcţii şi beneficii noi pentru ca utilizatorii să poată lucra mult mai eficient.

Stocare duală pe un IntelCore i7 puternic

Atât portabilele VivoBook S15 S532, cât şi VivoBook 15 X512 au la bază a 8-a generaţie de procesoare Intel Core i7 cu opţiuni grafice până la NVIDIA GeForce MX230. Acestea au stocare duală ce poate fi configurată în versiuni de până la 512GB SSD şi 2TB HDD.

Modelele VivoBook pot include opţional memoria Intel Optane, care accelerează în mod inteligent performanţa hard disk-ului, îmbunătăţind multitaskingul, reduce timpul de încărcare a aplicaţiilor şi durata iniţializării sistemului de operare. Alături de acestea, conexiunile Wi-Fi 6 (802.11ac) dual-band furnizează viteze de până la 867Mbps - de şase ori mai rapide decât 802.11n – pentru streaming video fără probleme şi navigare web fluidă. Opţiunile multiple de conectivitate cuprind porturi USB Type-C (USB-C), USB 3.1 Gen 1 Type-A şi USB 2.0, ieşire HDMI şi un cititor microSD pentru o compatibilitate extinsă cu perifericele curente, ecrane şi proiectoare.

Avantajul ecranului NanoEdge: ramă aproape invizibilă

Designul NanoEdge, cu ramă ultra-subţire pe cele patru laturi, le oferă modelelor VivoBook 15 margini care măsoară numai 5,7mm, rezultând rapoarte ecran/corp de până la 88%. Panourile FullHD oferă, de asemenea, o tehnologie de vizualizare la unghiuri largi şi o reproducere excepţională a culorilor pentru imagini clare chiar şi atunci când sunt privite din poziţii extreme.


Noile notebook-uri dispun de tastatură iluminată de dimensiuni complete, ce este perfectă pentru lucrul în medii slab iluminate. Aceasta are o construcţie robustă dintr-o singură bucată şi o cursă a tastelor de 1,4 mm pentru o dactilografiere confortabilă. Balamaua ErgoLift oferă mai mult confort în timpul perioadelor lungi de utilizare. Designul ei unic înclină automat tastatura atunci când laptopul este deschis, dând senzaţia familiară a unei tastaturi desktop.

Tehnologia de reîncărcare rapidă le permite utilizatorilor să încarce bateria la 60% în numai 49 de minute. Tehnologia integrată ASUS Battery Health Charging oferă siguranţă în timpul încărcării, având măsuri de protecţie pentru a descreşte rata de dilatare în timpul încărcării, asigurând faptul că bateria rămâne în condiţii bune.

Preţurile seriei VivoBook S15 (Punk Pink) pornesc de la aproximativ 3800 lei (taxe inclusiv) pentru S532 cu ScreenPad 2.0, iar în cazul lui VivoBook 15 X512 (Peacock Blue şi Coral Crush) încep de la aproximativ 1899 lei (taxe inclusiv).

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii