Gadget

articolul anterior articolul urmator

Bose închide toate magazinele fizice din Europa, America de Nord, Japonia şi Australia

0
16 Jan 2020 13:44:56
Autor: Andrei Brînduşescu

Cei de la Bose au motivat decizia prin faptul că majoritatea produselor lor sunt ”cumpărate într-un ritm din ce în ce mai mare prin intermediul magazinelor online”.

Sute de angajaţi îşi vor pierde locurile de muncă, după ce Bose a anunţat că va închide toate magazinele fizice din Europa, America de Nord, Japonia şi Australia.

Compania audio a deschis primul său magazin fizic în 1993, având în momentul actual sute de locaţii în întreaga lume. Magazinele sunt folosite în general pentru a arăta cele mai noi produse Bose, precum căştile sale foarte populare cu noise-cancelling sau ochelarii care pot fi folosiţi şi ca o pereche de căşti.

Cei de la The Verge notează că Bose nu a dorit să ofere numărul angajaţilor care vor fi afectaţi de decizia de a închide magazinele fizice. În total, 119 locaţii vor fi închise, conform unui reprezentant al Bose, care va continua însă să aibă o prezenţă în China, India, sud-vestul Asiei, Coreea de Sud şi Emiratele Arabe Unite (aproximativ 130 de magazine).

Compania a anunţat totuşi că va oferi asistenţă în căutarea unui nou loc de muncă celor care lucrează în magazinele fizice.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii