Gadget

articolul anterior articolul urmator

Canon anunţă lansarea PowerShot ZOOM, o cameră foto compactă cu zoom mare

0
19 Oct 2020 14:53:05
Autor: George-Andrei Cristescu
Canon PowerShot ZOOM.
Canon PowerShot ZOOM.

Canon anunţă astăzi, 19 octombrie, lansarea modelului PowerShot ZOOM - un aparat foto de 12 megapixeli, mic şi uşor, cu stabilizator de imagine şi cu zoom în trepte.

Canon PowerShot ZOOM este un aparat foto cu obiectiv nedetaşabil, de tip monoclu, cu capacitate de filmare Full HD şi super-zoom, care oferă un concept dinamic şi inovator de design şi utilizare. Cu zoom de 100mm, 400mm sau zoom de 800mm digital, acest aparat foto compact este potrivit pentru familiile cărora le plac activităţile în aer liber sau pentru amatorii de natură care îşi doresc să se poată vedea animalele sălbatice păstrând distanţa

Zoom-ul în 3 trepte oferă mărire optică şi digitală imediată. Canon PowerShot ZOOM poate obţine distanţe focale de 100mm şi 400mm cu diafragmă de f/5.6 sau de f/6.3, păstrând focalizarea clară pe subiectele aflate la depărtare. Modelul are un zoom digital extins echivalent 800mm şi este potrivit pentru iubitorii de păsări şi de natură. Având o greutate de numai 145g şi un zoom mare pentru această dimensiune, acest model unic le permite utilizatorilor să realizeze fotografii şi filmări de calitate fără a avea nevoie de un echipament greu şi este potrivit pentru surprinderea momentelor speciale spontane.

Cu un design minimal şi ergonomic, Canon PowerShot ZOOM poate fi controlat cu o singură mână folosind cinci butoane accesibile pentru fotografiere şi filmare Full HD şi pentru redare, dar şi pentru afişarea meniului pentru o utilizare cât mai uşoară. PowerShot ZOOM este intuitiv, foloseşte un meniu simplificat şi poate fi operat cu uşurinţă. Controlul automat complet al fotografiilor şi filmării Full HD 1080P în format MP4 le oferă utilizatorilor posibilitatea să surprindă momente de familie importante fără a fi nevoie să modifice setările aparatului foto. Vizorul electronic inteligent (EVF) este amplasat discret pentru a evita obstrucţionarea şi pentru a permite utilizatorilor să se bucure de imagine la o rezoluţie mare.

Procesorul puternic DIGIC 8 surprinde momentele de neuitat în imagini clare şi pline de culoare şi permite fotografierea în rafală la 10cps pentru a surprinde acţiunea. Cu ajutorul senzorului de 12 megapixeli, utilizatorii pot fotografia animalele sălbatice în mişcare, datorită rezoluţiei mari şi a capacităţii de citire rapidă pe care le oferă. PowerShot ZOOM este ideal pentru surprinderea momentelor intime în familie, datorită opţiunii de focalizare automată continuă cu urmărirea feţei şi AF 1 punct.

Cu ajutorul Stabilizatorului Optic de Imagine avansat, PowerShot ZOOM realizează imagini nemişcate şi clare în timpul fotografierii sau observării de la distanţă. Deşi este un model uşor, acesta are o baterie cu durată de viaţă extinsă care poate fi încărcată de la dispozitive USB Type-C USB-PD compatibile în mai puţin de două ore.

Pentru a-şi proteja amintirile importante, Canon PowerShot ZOOM permite utilizatorilor să importe, să caute şi să aplice o etichetă geografică imaginilor prin Wi-Fi, cu ajutorul unei legături Bluetooth la telefonul inteligent. Datorită conectivităţii prin Wi-Fi şi Bluetooth, utilizatorii pot activa fotografierea de la distanţă cu Live View prin intermediul aplicaţiei Canon Camera Connect. Dacă prietenii sau membrii familiei îşi conectează în prealabil telefonul inteligent la aparatul foto, pot vedea în timp real ceea ce vede fotograful prin vizor, dacă se află în apropierea lui. Canon PowerShot ZOOM îi ajută pe utilizatori să trăiască momentul, să surprindă toate detaliile şi să le partajeze uşor cu prietenii şi familia.

Canon PowerShot ZOOM Caracteristici principale:

  • Senzor de 12,1 megapixeli
  • Zoom în 3 trepte, la distanţe focale de 100 mm, 400 mm, 800mm
  • Stabilizator optic de imagine cu 4 axe
  • Filmare Full HD la 1080p @ 24/25/30 cps
  • Dispozitive compatibile cu USB Type-C USB-PD
  • Wi-Fi şi Bluetooth


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările