Gadget

articolul anterior articolul urmator

Canon anunţă lansarea noii imprimante cu alimentare din rolă, Colorado 1630, cu tehnologie UVgel

0
7 Jun 2021 18:43:19
Autor: George-Andrei Cristescu
Imprimanta Canon Colorado 1630.
Imprimanta Canon Colorado 1630.

Canon extinde portofoliul de imprimante de 64 inci cu tehnologie UVgel şi anunţă lansarea noului echipament Colorado 1630.

Imprimanta oferă acces la toate avantajele recunoscute ale tehnologiei UVgel, cu o investiţie redusă. Colorado 1630 a fost proiectat pentru a oferi rezistenţă, fiabilitate şi stabilitate, iar modelul de bază poate fi configurat în funcţie de nevoile fiecărui utilizator, prin adăugarea de opţiuni modulare precum FLXfinish, o rolă secundară de suport şi imprimare faţă-verso facilă.

Colorado 1630 a fost creat pentru produse de semnalizare, PSP şi departamente de imprimare interne şi oferă calitate de 1.800 dpi la imprimare şi materiale imprimate rezistente, inodore, cu uscare instantanee pe aproape orice suport, pentru utilizări nelimitate. 

În modul de imprimare cel mai rapid, pentru aplicaţii precum bannere şi afişe pentru exterior, Colorado 1630 poate ajunge la o viteză maximă de 111 m²/oră. Chiar şi în modul pentru calitate ridicată, echipamentul oferă o viteză de 29 m²/oră. Acest echipament nou şi versatil oferă aceleaşi funcţii de productivitate crescută, calitate şi vesatilitate ca modelul superior, Colorado 1650. Folosind cerneluri unice Canon UVgel 460, care sunt folosite şi pentru Colorado 1650, modelul 1630 oferă imprimări clare, folosind o gamă extinsă de nuanţe.

Aplicaţia Canon Remote Control poate monitoriza acum, de la distanţă, toate imprimantele Colorado. Acest lucru le permite utilizatorilor să verifice statusul imprimantei de la distanţă, astfel că echipamentul va putea fi folosit non-stop fără asistenţă. Aplicaţia Remote Control le trimite utilizatorilor mesaje pe telefonul mobil, cu informaţii despre statusul imprimantei, avertizări şi erori, asigurând funcţionarea fără probleme, astfel încât termenele să poată fi respectate.

Arhitectura modulară a echipamentului Colorado 1630 le permite clienţilor să înceapă cu modelul de bază şi să aleagă din gama de module opţionale, în funcţie de nevoile lor.De exemplu, dacă imprimanta este instalată cu o singură rolă pentru suport, dar volumul comenzilor creşte, o a doua rolă poate fi adăugată foarte uşor. Manevrarea precisă a suporturilor folosite cu Colorado 1630 asigură o registraţie potrivită pentru imprimare faţă-verso. 

Opţiunea „print side in“ („partea imprimată în interior)“ permite imprimarea atât pe interiorul, cât şi pe exteriorul suportului, pentru versatilitate. Toate opţiunile pot fi activate de la distanţă şi la cerere, fără a fi nevoie de vizite de service.

Modulul opţional FLXfinish oferă posibilitatea de a alege finisare mată sau lucioasă, fără a fi nevoie să schimbaţi cernelurile sau suportul, deoarece foloseşte o tehnică unică de tratare termică cu LED creată pentru a adăuga impact vizual aplicaţiilor precum bannere, tapet şi materiale pentru puncte de vânzare. De asemenea, această tehnologie permite imprimarea pe substraturi poroase precum hârtie necretată şi produse textile pentru semnalizare.

Lansarea echipamentului Colorado 1630 extinde gama de imprimante cu tehnologie UVGel. Pe lângă modelul 1630, portofoliul de produse include şi modelele Colorado 1640/1650 pentru clienţi cu volume mari.

Modelul Colorado 1630 este disponibil acum prin partenerii Canon acreditaţi şi prin echipele de vânzare Canon.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările