Gadget

articolul anterior articolul urmator

Canon a lansat PIXMA PRO-200,  imprimantă color A3+ pentru fotografii amatori

0
27 Oct 2020 17:02:07
Autor: George-Andrei Cristescu
Imprimanta Canon PIXMA PRO-200.
Imprimanta Canon PIXMA PRO-200.

Canon a lansat PIXMA PRO-200, o imprimantă color A3+, rapidă, uşoară şi compactă - pentru fotografii amatori care fac primii paşi în lumea fotografiilor imprimate.

PIXMA PRO-200 poate imprima pe o gamă extinsă de tipuri de hârtie, cu texturi şi dimensiuni diferite, oferind imagini  pline de culoare, provenind de pe smartphone, tabletă sau computer.

Noua imprimantă, care înlocuieşte modelul PIXMA PRO-100S, poate imprima pe dimensiuni până la A3+329 × 483 mm) şi are un sistem cu 8 cerneluri pe bază de coloranţi. Afişajul de 3 inci al imprimantei le permite fotografilor să gestioneze uşor procesul de imprimare cu ajutorul interfeţei uşor de utilizat. De asemenea, PIXMA PRO-200 pune la dispoziţia utilizatorilor o serie de opţiuni de imprimare care includ imprimare cu ajutorul software-ului Canon Professional Print & Layout ce simplifică întregul proces, de la fotografiere la imprimare. 

Pentru modelul PIXMA PRO-200, Canon şi-a extins gama de culori şi oferă acum un sistem cu 8 cerneluri pe bază de coloranţi pentru a putea imprima fotografii cu nuanţe intense, deosebite. Noua imprimantă A3+ oferă o gamă de culori îmbunătăţită în trei zone: roşu, albastru şi negru.

Imprimanta cântăreşte doar 14,1kg şi ocupă cu 15% mai puţin loc decât modelul anterior fiind potrivită pentru a fi folosită acasă sau într-un studio mai mic. Nivelurile de cerneală sau alte setări de pe afişajul LCD de 3 inci, al PIXMA PRO-200, pot fi verificate în timp ce imprimanta îşi îndeplineşte sarcinile.

Utilizatorii beneficiază de suport software complet şi pot imprima imagini de calitate datorită software-ului Canon Professional Print & Layout oferit gratuit împreună cu imprimanta PIXMA PRO-200. Cu ajutorul acestui software, utilizatorii pot păstra în fotografiile imprimate aceeaşi nuanţă de culoare pe care o văd pe ecran. PIXMA PRO-200 este compatibilă cu funcţiile de conectare mobilă şi prin Wi-Fi şi poate facilita imprimarea de pe numeroase dispozitive. În plus, are funcţie de corectare a poziţiei pentru alinierea corectă a hârtiei de orice tip, inclusiv hârtie pentru lucrări artistice, pentru a oferi mereu o imprimare unitară.

PIXMA PRO-200 poate imprima pe întreaga suprafaţă a hârtiei, fără margini, pentru lucrări artistice, pe hârtie lucioasă. De asemenea, poate imprima pe hârtie de diferite dimensiuni standard până la A3+, precum şi pe dimensiuni atipice cu lungime de maxim 39 de inci, pe hârtie produsă de Canon sau de alţi producători. Posibilitatea de imprimare pe hârtie lucioasă, pe hârtie pentru lucrări artistice şi pe noua hârtie Canon Premium Fine Art Rough (FA-RG1). Cu PIXMA PRO-200, utilizatorii pot descărca profiluri ICC de la producători de hârtie renumiţi şi pot duce imprimarea la un nou nivel. De asemenea, pot descărca modele pentru felicitări şi alte tipuri de templateuri de pe site-ul Creative Park, având la dispoziţie o multitudine de idei. Pentru a-i ajuta pe fotografi să pună în practică o idee creativă, de la fotografie la imprimare,imprimanta este compatibilă cu o gamă largă de programe realizate de alţi producători, inclusiv Adobe Lightroom şi Photoshop, prin plug-in-ul Canon Professional Print & Layout.

Caracteristici principale PIXMA PRO-200:

  • Design compact, ocupă un spaţiu mic
  • Imprimare la viteză mare (o coală de hârtie Canon Pro Platinum A3+ e imprimată cu margine în 90 de secunde, utilizând standardul ISO/JIS-SCID N2) 
  • Ecran de utilizare de 3 inci
  • Imprimare fără margini până la A3+ pe hârtie lucioasă şi hârtie pentru lucrări artistice
  • Sistem de cerneală Chroma Life 100+ într-o nouă formulă
  • Corectare automată a poziţiei
  • Canon Professional Print & Layout
  • PictBridge via WLAN
  • Sistem OIG (Optimum Image Generating)
  • Utilizare împreună cu o gamă variată de suporturi cu mărimi diferite
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările