Gadget

articolul anterior articolul urmator

Canon lansează 5 imprimante cu rezervor de cerneală reîncărcabil, din gama PIXMA G MegaTank

0
20 Oct 2020 16:50:05
Autor: George-Andrei Cristescu
Imprimanta Canon PIXMA G MegaTank.
Imprimanta Canon PIXMA G MegaTank.

Canon anunţă extinderea gamei PIXMA G MegaTank cu cinci imprimante entry-level cu rezervor de cerneală reîncărcabil, gândite pentru afacerile mici, lucrul de acasă şi studenţi.

Echipamentele au un mod de utilizare îmbunătăţit, un cartuş de întreţinere de schimb pentru a reduce perioada de inactivitate, sticle de cerneală noi şi îmbunătăţite pentru o realimentare mai uşoară şi un afişaj LCD cu două linii pentru acces rapid la setări. Echilibrând raportul cost-eficienţă, modul economic al echipamentelor asigură imprimarea a mii de pagini la un cost redus. 

Gama include acum cinci imprimante cu rezervor de cerneală reîncărcabil, robuste şi rezistente, cu funcţii precum conectivitate la cloud, Wi-Fi şi imprimare la viteză mare, potrivite oricăror cerinţe sau bugete:

  • PIXMA G3460 - Un echipament 3-în-1 (imprimare, scanare şi copiere) cu viteză mare şi Wi-Fi
  • PIXMA G3420 - Un multifuncţional de calitate deosebită, cu funcţie Wi-Fi
  • PIXMA G2460 - Un echipament 3-în-1 cu viteză mare
  • PIXMA G2420 - Un echipament extrem de eficient care oferă imprimare, scanare şi copiere
  • PIXMA G1420 - O imprimantă uşor de utilizat

Pentru cei care au nevoie de o soluţie de imprimare care să eficientizeze costurile şi să crească productivitatea, echipamentele din această serie pot imprima 6.000 de pagini cu o singură sticlă de cerneală neagră şi pot imprima cu 26% mai multe pagini în modul de economisire. Pentru imprimare color, echipamentele MegaTank sunt extrem de eficiente şi pot imprima până la 7.700 de pagini cu un set de recipiente cu cerneală color, cu 700 de pagini mai mult decât modelele anterioare. Cele două modele cu imprimare la viteză mare, PIXMA G3460 şi PIXMA G2460, pot imprima la viteze de 10,8 ipm alb-negru şi 6,0 ipm color. Materialele realizate cu imprimantele din această gamă sunt clare şi precise şi pot fi folosite atât de cei care lucrează de acasă şi au nevoie să imprime documente lungi care conţin mult text, cât şi de cei care vor să realizeze manual diverse obiecte alături de familie.

Cartuşul de mentenanţă care poate fi înlocuit de utilizator reduce perioada de inactivitate a imprimantei, asigurând un flux de lucru constant şi întreţinere. Amplasarea frontală a recipientelor de cerneală vă ajută să monitorizaţi rapid şi uşor nivelurile de cerneală. Utilizatorii pot verifica nivelul cartuşului de mentenanţă pe ecranul LCD sau pe aplicaţia Canon PRINT (iOS/Android), disponibilă pentru modelele PIXMA G3460 şi PIXMA G3420.

Datorită noilor recipiente îmbunătăţite, realimentarea rezervoarelor a devenit un proces foarte simplu. Trebuie doar să introduceţi sticla în rezervorul corespunzător, iar acesta se realimentează singur şi se opreşte automat atunci când este plin. Pentru modelele multifuncţionale, afişajul LCD cu două linii facilitează utilizarea, iar funcţia de PORNIRE/OPRIRE automată vă ajută să economisiţi timp şi energie.

Modele PIXMA G3460 şi PIXMA G3420 cu conexiune Wi-Fi le permit utilizatorilor să se conecteze fără efort, datorită compatibilităţii cu Apple AirPrint şi Mopria for Android, pentru imprimare de pe un dispozitiv inteligent. În plus, pentru mai multă inspiraţie şi creativitate, Canon Creative Park le propune utilizatorilor să-şi descopere artistul interior şi să realizeze obiecte 3D din hârtie, dar şi felicitări personalizate.

Pentru firmele mici care îşi desfăşoară activitatea de acasă sau de la birou, imprimantele Canon din gama PIXMA G MegaTank pot imprima bannere cu lungime de până la 1,2 m. În plus, familiile mai creative pot alege dintr-o gamă variată de suporturi media Canon, precum hârtie magnetică pentru magneţi de frigider personalizaţi sau hârtie foto autocolantă pentru decorarea pereţilor, a oglinzilor, a laptopurilor sau a huselor de telefon. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările