Gadget

articolul anterior articolul urmator

CES 2021: Razer îşi îmbunătăţeşte seria de laptop-uri Blade, echipându-le cu noile plăci grafice NVIDIA

0
13 Jan 2021 13:14:04
Autor: Andrei Brînduşescu

Pentru a profita din plin de performanţa noilor soluţii grafice, noile laptop-uri sunt disponibile cu opţiuni de ecran care oferă rate de refresh îmbunătăţite şi rezoluţii crescute.

Echipate cu seria RTX 30

Noile Blade 15 şi Blade Pro 17 sunt echipate cu plăcile video dedicate pentru laptop-uri, NVIDIA GeForce RTX 30 Series, inclusiv NVIDIA GeForce RTX 3080. Bazate pe arhitectura NVIDIA Ampere, aceste plăci grafice îmbunătăţesc eficienţa energetică de până la două ori, sporesc performanţa şi includ tehnologii de tip Max-Q din a treia generaţie precum Advanced Optimus care optimizează consumul energetic când jocurile sunt rulate în scenarii mobile, Dynamic Boost 2.0 pentru performanţe video optimizate în momentul rulării de jocuri sau creării de conţinut, respectiv Whisper Mode 2.0 care oferă un control acustic avansat, ideal pentru mediile unde zgomotul poate fi deranjant.

Plăcile grafice pentru laptop-uri GeForce RTX 30 Series asigură o experienţă de gaming care include şi tehnologia ray-tracing pentru jocuri de top precum Cyberpunk 2077, oferindu-le creatorilor de conţinut posibilitatea de a produce rezultate incredibile prin ajutorul aplicaţiilor care se bazează pe soluţiile grafice disponibile.

Trei opţiuni diferite de ecran

Blade 15 şi Blade Pro 17 includ noi ecrane cu rate de refresh îmbunătăţite şi rezoluţii crescute. Pentru prima dată, modelul Blade 15 Advanced va fi disponibil cu trei versiuni de ecrane cu diagonala de 15.6 inci: Full HD la 360Hz, Quad HD la 240Hz cu tehnologia NVIDIA G-SYNC şi Ultra HD OLED la 60Hz. De asemenea, Blade Pro 17 va fi disponibil cu trei opţiuni de ecran cu diagonala de 17.3 inci: Full HD la 360Hz, Quad HD la 165Hz şi Ultra HD la 120Hz.

Ecranul cu rezoluţie Full HD şi cu o rată de refresh crescută este perfect pentru jucătorii pasionaţi care au nevoie de un framerate crescut. Ecranele Ultra HD reprezintă soluţiile ideale pentru creatorii de conţinut, care au nevoie de puterea unui sistem de gaming combinat cu fidelitatea vizuală a unei staţii de lucru de studio. Ecranele Quad HD oferă cele mai bune caracteristici ale ambelor lumi, având rate de refresh crescute, potrivite pentru sesiunile de joc alerte, şi rezoluţii crescute necesare creării de conţinut.

Port HDMI 2.1 şi sunet de 360 de grade

Blade Pro 17 rămâne unul dintre cele mai subţiri laptopuri de gaming de pe piaţă cu dimensiuni de doar 19.9mm x 260mm x 395mm. Noile laptop-uri, deşi reduse ca dimensiune, sunt pline de soluţii care uşurează viaţa utilizatorilor. Pe lateral au fost amplasate o serie de porturi de la USB-C la HDMI 2.1, dar şi un cititor de carduri UHS-III SD, pentru ca utilizatorii să beneficieze de orice tip de conexiune fără a folosi adaptoare sau dongle-uri.

Tastaturile dispozitivelor includ suport pentru tehnologia Razer Chroma RGB, astfel putând fi personalizate pentru scenariile de gaming sau de productivitate, în stânga şi dreapta lor fiind amplasate difuzoare performante.

Utilizatorii de Razer Blade vor avea parte şi de sunet de 360 de grade când ascultă muzică, rulează jocuri sau urmăresc filme folosind boxele încorporate sau orice pereche de căşti analogice, datorită tehnologiei THX Spatial Audio. Pe partea de stocare şi memorie, laptop-urile oferă aceleaşi opţiuni, cu capacităţi de până la 1TB, respectiv 32GB RAM.

Noile Razer Blade 15 pornesc de 1.799,99 Euro şi sunt disponibile în mod exclusiv pe pagina Razer.com şi în magazinele Razer Store începând cu 12 ianuarie, urmând să apară în oferta anumitor parteneri de retail începând cu 26 ianuarie.

Noile Razer Blade Pro 17 pornesc de 2.399,99 Euro şi sunt disponibile în mod exclusiv pe pagina Razer.com şi în magazinele Razer Store începând cu 12 ianuarie, urmând să apară în oferta anumitor parteneri de retail începând cu primul trimestru al anului 2021.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările