Gadget

articolul anterior articolul urmator

Creează cu ASUS: laptopuri cu o combinaţie potrivită de putere şi funcţii inovatoare

0
Articol publicitar
21 Jun 2022 13:00:01
Autor: ADH

Persoanele creative, fie că îi socotim aici pe cei cu înclinaţie spre desen, fotografie, cinematografie, artă, animaţie, game design sau pe ­cei care fac proiectare, îşi vor dori mereu un calculator performant care se potriveşte totodată cu fluxurile de creaţie digitale actuale.

Iar ASUS are în ofertă pentru aceştia o gamă completă de laptopuri cu funcţii speciale şi cu performanţe neaşteptate, reprezentată prin modelele ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED, ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED şi ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED.

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED: puterea de a crea de oriunde

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED este un portabil care se adresează creatorilor de orice fel, o unealtă indispensabilă pentru influenceri, streameri, vloggeri, muzicieni şi nu doar pentru aceştia, oferind un nivel al performanţei adecvat într-un spaţiu surprinzător de mic şi face acest lucru cu stil, graţie designului cu linii distincte, moderne, din care iese în evidenţă capacul cu model deosebit care imită o ţesătură sau o textură de aluminiu anodizat, în funcţie de varianta pentru care optezi.

Unele dintre modele ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED vin dotate cu un excepţional ecran OLED validat de PANTONE, un panou care poate reda acelaşi volum de culoare folosit şi în filmele de la Hollywood, DCI-P3. Ce avantaje aduce această certificare pentru creatori? Aceste afişaje permit transpunerea nefiltrată a viziunii creatorului şi afişarea de culori fix aşa cum şi le-a închipuit autorul, totul culminând cu un rezultat final de care şi alţii se pot bucura în egală măsură.

Cea mai inovatoare funcţie adăugată de inginerii ASUS, funcţie care îi va ajuta fără îndoială pe creatori, este ASUS DialPad, ce poate fi descris ca fiind un controler rotativ inclus în suprafaţa touchpadului, o interfaţă virtuală pentru acces rapid la cele mai utilizate funcţii şi scurtături, o unealtă care permite un control foarte rapid şi precis al instrumentelor de lucru din programele Adobe compatibile.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED: experimentează cel mai bun nivel de productivitate

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED este o opţiune ideală pentru artiştii care lucrează la proiecte din domeniul editării video, pentru graficieni sau cei care fac animaţie şi desenează, în principal pentru că acest laptop este dotat cu ecranul secundar tactil ScreenPad Plus, un afişaj cu rezoluţie 4K, la fel de performant ca ecranul principal tactil tip OLED. Acestea pot fi folosite simultan pentru design grafic cu ajutorului stiloului inclus care poate identifica un număr impresionant de 4096 de nivele de presiune diferite, imitând în mod natural desenul pe hârtie.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED este extrem de adaptabil când vine vorba de spaţii de lucru extinse, putând fi conectat rapid la ecrane 4K, 8K şi chiar 10K datorită conexiunii rapide HDMI 2.1, mărind, astfel, spaţiul de lucru disponibil pentru proiectele cu multe elemente vizuale. Controlul fluent al acestui număr incredibil de mare de pixeli este uşor de realizat datorită cipurilor video performante folosite de ASUS care culminează cu placa video NVIDIA GeForce RTX 3080 capabilă sa traseze cu raze pentru o randare la calitate cinematografică.

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED: la fel de rapid ca imaginaţia ta

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED este o staţie de lucru comprimată pentru a încăpea într-un corp de laptop, fără a face sacrificii la capitolul performanţă, lucru evident când afli că modelul de top poate fi configurat cu grafică rapidă NVIDIA RTX A2000 pentru a rula cele mai provocatoare aplicaţii profesionale. Nu contează ce configuraţie alegi, pentru că laptopul este suficient de capabil ca să îţi ofere o experienţă de lucru cursivă în condiţii de performanţă şi stabilitate desăvârşite, adecvate pentru activităţi care storc şi ultimul strop de performanţă din hardware precum proiectare 3D, arhitectură şi design, inginerie, cinematografie, animaţie sau game design.

Specificaţiile next-gen sunt completate de un uluitor ecran 4K OLED calibrat şi certificat Calman, soluţia software de calibrare folosită în prezent în studiourile profesionale, precum şi certificarea Independent Software Vendors ISV care asigură testarea îndelungată a fiecărei configuraţii pentru condiţii de stabilitate maximă la rularea celor mai populare aplicaţii pentru productivitate.

Toate componentele lui ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED alcătuiesc o configuraţie perfectă: memorie RAM cu funcţie ECC de corecţie automată a erorilor de comunicare, două unităţi de stocare tip NVMe configurate în mod RAID 0 şi un cititor de carduri SD Express 7.0 capabil de viteze de transfer de 10 ori mai rapide la descărcarea pozelor şi clipurilor din dispozitivele compatibile.

Am lăsat la final piesa cea mai importantă pentru creatori: ASUS Dial, o rotiţă fizică amplasată strategic, între tastatură şi touchpad, care aduce în formatul portabil aceeaşi experienţă de utilizare oferită de controlerele specializate din studiourile de producţie. Prin rotirea şi apăsarea intuitivă pe ASUS Dial vei putea face rapid acţiuni precum zoom pe imagini, scroll în liste lungi, poţi selecta o altă luminozitate a ecranului, poţi schimba volumul sistemului sau controla dimensiunile şi parametrii cei mai importanţi ai pensulelor în Photoshop, ca să prezentăm doar câteva lucruri care pot fi controlate de către această rotiţă aproape magică. Personalizarea opţiunilor din meniurile ASUS Dial se poate face după bunul plac direct din aplicaţia ProArt Creator Hub.

Informaţii cuprinzătoare despre aceste laptopuri pentru creatori se găsesc la un singur click distanţă, pe pagina Create with ASUS, unde vei putea citi despre funcţiile, specificaţiile şi configuraţiile disponibile, precum şi mărturiile artiştilor ProArt care îţi vor povesti experienţa lor de utilizare a acestor portabile.

Fiecare model de laptop ASUS pentru creatori pe care îl vei cumpăra în această perioadă este însoţit şi de un bonus interesant: trei luni de acces la programele componente ale suitei Adobe Creative Cloud, cea mai cunoscută colecţie software pentru creatori, un pachet software care face pereche excelentă cu o gamă de portabile proiectate de la început pentru a satisface aşteptările celor care activează în medii de lucru profesioniste.

Şi la final o altă informaţie importantă: nu trebuie să ratezi campania Părerea ta contează care se derulează tot în această perioadă, la care te poţi înscrie prin publicarea unei scurte recenzii de utilizare a laptopului tău ASUS, de minim 200 de caractere, pe o platformă participantă şi ţi se va prelungi garanţia noului tău laptop cu un an de zile.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările