Gadget

articolul anterior articolul urmator

Deloitte a deschis un centru de inteligenţă cibernetică care va deservi şi România în lupta împotriva hackerilor

0
30 Aug 2017 14:50:47
Autor: News.ro
Foto: 123RF
Foto: 123RF

Deloitte a anunţat miercuri că a deschis Centrul de Inteligenţă Cibernetică în Ungaria, ce va oferi servicii în 18 ţări din cadrul Europei Centrale şi de Est, inclusiv în România.

”Acest nou centru este înfiinţat pe fondul creşterii ameninţărilor cibernetice, în cadrul unei culturi cibernetice care evoluează mai repede decât securitatea cibernetică. Centrul de Inteligenţă Cibernetică este localizat în Ungaria şi oferă sprijin clienţilor din toate industriile, cu o atenţie deosebită asupra industriei de servicii.

“România a oferit mereu experţi deosebit de competenţi în securitate cibernetică, ce au dobândit recunoaştere internaţională, iar eu sunt extrem de încântat de faptul că biroul nostru este parte esenţială a acestei comunităţi”, spune Andrei Ionescu, reprezentant al Deloitte Romania, ce conduce practica de securitate cibernetică.

Reţeaua globală a Centrelor de Inteligenţă Cibernetică, care numără peste 50.000 de specialişti, operează pentru a oferi soluţii de securitate pe deplin adaptabile clienţilor, inclusiv servicii de monitorizare avansată a evenimentelor de securitate, analiza riscurilor şi ameninţărilor, managementul riscurilor şi ameninţărilor, precum şi planuri răspuns la incidente cibernetice pentru afacerile din regiune.

Portofoliul de servicii include zece linii de servicii, de la prevenţia şi detectarea atacurilor cibernetice, la reacţii în caz de atacuri cibernetice şi managementul incidentului.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările