Gadget

articolul anterior articolul urmator

Genius X, noua periuţă electrică de la Oral-B cu inteligenţă artificială

0
18 Oct 2019 12:27:15
Autor: Adrian Pogîngeanu
FOTO Oral-B
FOTO Oral-B

Oral-B lansează periuţa electrică GENIUS X cu Inteligenţă Artificială, dispozitiv pentru igienă orală disponibil pe piaţă în acest moment.

Creată împreună cu medici stomatologi, GENIUS X îmbină rezultatele studierii a mii de stiluri de periaj dentar pentru a evalua stilul individual al fiecăruia şi pentru a ghida utilizatorul să dezvolte obiceiuri de îngrijire orală mai bune. Inteligenţa Artificială urmăreşte obiceiurile de periaj dentar şi transmite feedback personalizat despre zonele care necesită mai multă atenţie. 

"GENIUS X cu AI (Inteligenţă Artificială) susţine cele mai bune obiceiuri de periaj. Fiecare pacient este unic, de aceea căutăm şi dezvoltăm soluţii care se pot adapta fiecărui individ. Oral-B oferă pacienţilor o experienţă excelentă şi personalizată fără ca ei să fie nevoiţi să schimbe felul în care îşi periază dinţii pentru a obţine cele mai bune rezultate în îngrijire orală. Aceste lucruri fac din noul GENIUS X un produs cu adevărat inovator”, spune Dr. Leslie Winston, Director of Global Professional & Scientific Relations and Clinical Research, Procter & Gamble.

Oral-B GENIUS X cu Inteligenţă Artificială completează gama de periuţe electrice cu capăt rotund de la Oral-B şi recunoaşte modul de periaj al utilizatorului, ajutându-l să îşi îmbunătăţească rezultatele. Stilul de periaj analizat de Oral-B este diferit de la un individ la altul, întocmai ca al unei amprente digitale, de aceea Oral-B GENIUS X se bazează pe analiza a mii de stiluri de periaj.

Oral-B GENIUS X vine cu o carcasă elegantă pentru călătorii, care încarcă în acelaşi timp bateria periuţei şi pe cea a unui dispozitiv cu conectare USB, precum telefonul mobil.

Oral-B ajută utilizatorii de toate vârstele să aibă rezultate îmbunătăţite prin intermediul aplicaţiei Oral-B, ce include Oral-B Funzone şi cronometru Disney Magic.În medie, oamenii îşi periază dinţii între 30 şi 60 de secunde, deşi cred că alocă acestui obicei 2 minute. Prin aplicaţia pentru telefonul mobil, Oral-B a reuşit să crească timpul mediu pentru periaj la 2 minute şi 22 de secunde, peste limita minimă recomandată de medicii stomatologi.

Oral-B GENIUS X cu Inteligenţă Artificială vine în variantele alb, negru, rose gold şi se găseşte în magazine la preţul de 1199 lei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii