Gadget

articolul anterior articolul urmator

Gigantul Samsung The Wall 2021 este disponibil la nivel global

0
20 Jul 2021 21:33:46
Autor: George-Andrei Cristescu
Samsung The Wall 2021.
Samsung The Wall 2021.

Samsung a lansat display-ul său modular The Wall la nivel global (Modelul 2021: IWA). Cu noua tehnologie de procesare AI, rate de cadre îmbunătăţite de 120Hz şi opţiuni de instalare versatile, noua versiune The Wall oferă companiilor flexibilitate pentru prezentarea de conţinut.

Un nou procesor Micro AI analizează şi optimizează instantaneu fiecare cadru al videoclipului pentru a oferi cea mai bună calitate posibilă a imaginii. 

Prin utilizarea a până la 16 modele diferite de reţea neuronală, fiecare instruit în tehnologia de upscaling AI şi deep learning, procesorul Micro AI poate optimiza calitatea imaginii până la rezoluţia de 8K, îmbunătăţind contrastul şi eliminând zgomotul. 

Tehnologia Black Seal acoperă display-ul oferă un contrast ridicat şi detalii bogate. Cu o luminozitate maximă de 1.600 de niţi, The Wall oferă imagini clare chiar şi în medii luminoase. 

Tehnologia Ultra Chroma produce lungimi de undă mai înguste care creează culori RGB mai precise decât LED-urile convenţionale. Fiecare LED este acum cu până la 40% mai mic, crescând spaţiul negru pur între pixeli pentru o uniformitate sporită a culorilor şi un contrast mai mare al imaginii.

Modelul din acest an este mai uşor de instalat datorită noilor conexiuni de andocare wireless şi a unui design fără margini din care rezultă un cabinet cu o adâncime redusă la jumătate pentru a se integra în orice spaţiu. 

Cu ajutorul tehnologiei modulare, The Wall 2021 poate fi instalat într-o varietate de poziţii, precum concav, convex, plafon, suspendat, înclinat şi în formă de L. Utilizatorii trebuie să adapteze o singură dată forma ecranului cu ajutorul Factory Seam Adjustment, eliminând ajustarea modul cu modul şi economisind timp.

Modelul 2021 oferă prima rezoluţie 8K din industrie, cu o rată de reîmprospătare a imaginii de 120Hz şi o redare simplă 8K. The Wall poate fi configurat orizontal pentru o rezoluţie de până la 16K cu un aranjament de 15.360 x 2.160 pixeli. Ecranul său masiv măsoară peste 1.000 de inci.

The Wall este echipat cu funcţii Micro HDR şi Micro Motion, cu procesare pe 20 de biţi pentru a oferi o calitate a imaginii consistentă, potrivită în mediile comerciale. Display-ul include patru ecrane de tip picture-by-picture (PBP), permiţând patru surse diferite de conţinut, toate putând fi afişate simultan la rezoluţie 4K. Funcţia 4-PBP poate fi utilizată în scopuri comerciale, acolo unde sunt necesare mai multe ecrane.

TÜV Rheinland i-a acordat certificarea Eye Comfort pentru minimizarea emisiilor de lumină albastră, obţinând şi certificarea EMC Clasa B, care minimizează undele electromagnetice pentru o instalare sigură în case.

The Wall 2021 de la Samsung este disponibil pe anumite pieţe din întreaga lume începând de astăzi.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările