Gadget

articolul anterior articolul urmator

Harley-Davidson intră pe piaţa bicicletelor electrice

0
28 Oct 2020 15:58:28
Autor: Andrei Brînduşescu
Foto: Harley-Davidson
Foto: Harley-Davidson

Primul model de bicicletă electrică va putea fi cumpărat începând cu primăvara anului următor, până atunci cei de la Harley-Davidson oferind doar imaginile acestuia.

Serial 1 Cycle Company este numele noii afaceri Harley-Davidson care va intra pe piaţa bicicletelor electrice, numele fiind inspirat de porecla celei mai vechi motociclete Harley Davidson cunoscută, „Serial Number One”.

Prima bicicletă electrică Harley-Davidson va fi lansată într-o perioadă în care aceste vehicule sunt cerute în numere mari, piaţa lor globală fiind estimată la o valoare de peste 15 miliarde de dolari anul trecut, cu o creştere anuală de peste 6% în următorii 5 ani, conform celor de la Harley-Davidson.

Brandul de motociclete nu a dezvăluit detalii tehnice despre primul său model de bicicletă electrică, însă a publicat câteva fotografii.

Anunţul vine într-o perioadă critică pentru producătorul de motociclete, ale cărui vânzări au scăzut destul de mult. În iulie, Harley-Davidson a renunţat la 700 de locuri de muncă, urmare a unui nou plan de restructurare.

„Formarea Serial 1 ne permite să jucăm un rol cheie în revoluţia mobilităţii, focusându-ne pe clienţii de biciclete electrice şi oferindu-le acestora o experienţă diferită de oricare alta„ spune Aaron Frank, noul director de brand al companiei. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările