Gadget

articolul anterior articolul urmator

HP la Gamescom 2019: Noi periferice Omen şi dispozitive Pavilion

0
21 Aug 2019 17:41:32
Autor: Andrei Brînduşescu

HP a lansat la Gamescom 2019 noile modele OMEN şi Pavilion, alături de servicii si produse software, toate concepute pentru gameri.

HP lansează noi monitoare şi periferice printre care monitorul OMEN X 27, căştile OMEN Mindframe Prime Headset, tastatura OMEN Encoder, dar şi o mulţime de alte produse din linia de accesorii OMEN Transceptor.

Gama Pavilion Gaming se face remarcată prin desktopul Pavilion Gaming de tip DIY, tastatura Pavilion Gaming Keyboard 800 şi primul laptop de gaming HP cu procesor AMD - Pavilion Gaming 15. 

În plus, HP a anunţat şi două monitoare, HP 22x şi HP 24x, ideale pentru gamerii care îşi doresc calitate la un buget accesibil.

OMEN Command Center, îmbunătăţit

 

OMEN Command Center a atras atenţia prin mai multe funcţionalităţi noi, concepute pentru a-l transforma într-un hub principal de gaming. Astfel, programul care poate fi descărcat pe orice computer cu Windows 10 prin Windows Store va oferi:

 • Coaching, disponibil pe PC-urile OMEN, oferind iniţial suport pentru League of Legends, urmând să fie disponibil pentru mai multe jocuri. Acest instrument bazat pe Inteligenţă Artificială (Mobalytics) analizează stilul de joc şi pune la dispoziţie informaţii despre punctele forte şi slabe astfel încât să crească performanţa jucătorului.
 • My Games, unde gamerii îşi pot gestiona toate dispozitivele şi librăria de jocuri dintr-un singur loc central, având astfel acces rapid la jocurile preferate. El conţine o monitorizare în timp real a jocului pentru a ţine evidenţa timpului petrecut pentru anumite titluri, împreună cu rapoarte săptămânale.     
 • Profiles, care permite crearea de profiluri bazate pe stare, activitate sau jocuri pentru PC-urile OMEN şi accesorii şi include suportul pentru tastatura OMEN Sequencer Keyboard şi OMEN Photon Mouse.
 • Rewards, varianta Beta fiind lansată în SUA, prin care gamerii pot câştiga premii în timp ce joacă jocurile preferate, au şansa să devină mai buni şi iau parte la competiţii

 

Desktop de gaming de înaltă calitate, cu opţiuni de customizare

 

Gama Pavilion Gaming Desktop redefineşte adaptabilitatea dispozitivelor, prin noul design 15L ce se concentrează pe economisirea spaţiului utilizat. Acest design include sloturi de expansiune pentru până la trei unităţi de stocare şi posibilitatea extinderii memoriei, a cardurilor grafice, carduri de reţea şi carduri Wi-Fi, direct de către utilizator.

 Opţiunile oferite de procesoarele i7 8-core12 de Generaţia a 9-a de la Intel, precum şi Generaţia a 3-a de procesoare AMD Ryzen 7 8-core12, plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 2070 şi ultimul RTX 2060 SUPER, precum şi până la 32GB DDR4 de memorie, oferă puterea, memoria şi suportul grafic necesar celor mai recente jocuri sau proiecte creative.

Primul laptop AMD pentru gaming de la HP

 

Cel mai recent laptop Pavilion Gaming 15 este primul laptop AMD pentru gaming de la HP şi oferă procesoare Ryzen până la generaţia a 7-a, toate într-un şasiu puternic de culoare neagră. Acesta dispune de grafică NVIDIA GeForce GTX 1660Ti cu design Max-Q13, panouri micro-edge cu rate de refresh de 144Hz sau 60Hz la rezoluţia 1080p.

Ventilatorul dublu, aerisirea în colţurile din spate şi prizele de aer mărite maximizează fluxul de aer pentru a optimiza performanţele generale, păstrând dispozitivul răcit corespunzător chiar şi pe timpul unei utilizări de lungă durată.

Creat pentru sesiuni de joc extinse şi creare de conţinut, este echipat cu o opţiune Wi-Fi 5 care acceptă viteze Gigabyte, acest laptop extrem de portabil fiind creat atât pentru job cât şi pentru gaming.

Monitor de gaming cu viteză şi grafică potrivite pentru e-sports

 

OMEN X 27 se remarcă prin rezoluţie Quad HD2 (2560 x 1440) care oferă suprafaţă dinamică şi DCI P3 cu 90% spectru de culoare pentru o experienţă de gaming completă.  Monitorul are o rată de refresh de 240Hz, cu un timp de răspuns de 1ms şi este certificat AMD Radeon FreeSync 2 HDR, astfel asigură o imagine perfectă chiar şi atunci când jocurile sunt în modul HDR.

Toate aceste caracteristici sunt completate de un design îndrăzneţ şi atragător datorită celor 3 micro-rame, suportului metalic ajustabil şi a luminii ambientale ce poate fi controlată prin OMEN Command Center, alături de noua facilitate exclusivă de ţintire automată cu posibilitate de personalizare.

Preţuri şi disponibilitate

 
 • Monitorul OMEN X 27 va fi disponibil în Europa în octombrie la preţul de 689 EUR

 • Setul de căşti OMEN Mindframe Prime va fi disponibil în Europa în august la preţul de 199,99 EUR

 • Tastatura OMEN Encoder va fi disponibilă în Europa în octombrie la preţul de 139,99 EUR

 • Genţile OMEN Transceptor vor fi disponibile în Europa în august începând de la 49,99 EUR

 • Desktop-ul Pavilion Gaming va fi disponibil în Europa în august începând de la 599 EUR (AMD) şi 649 € (Intel)

 • Laptop-ul Pavilion Gaming 15 va fi disponibil în Europa în octombrie începând cu 799 EUR

 • Tastatura Pavilion Gaming 800 este deja disponibilă în Europa pentru 99,99 EUR

 • HP 22x va fi disponibil în Europa în septembrie pentru 169 EUR

 • HP 24x va fi disponibil în Europa în septembrie pentru 229 EUR

 • Game Coaching este disponibil acum în OMEN Command Center din Europa, în timp ce programul Rewards va fi disponibil în OMEN Command Center din Europa la începutul anului 2020.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii