Gadget

articolul anterior articolul urmator

HP prezintă seria de laptopuri rezistente Fortis, proiectată pentru elevi şi studenţi

0
28 Jan 2022 16:46:49
Autor: George-Andrei Cristescu
Laptop HP Fortis 11 G9 Q Chromebook.
Laptop HP Fortis 11 G9 Q Chromebook.

HP a lansat laptopurile HP Fortis, construite pentru sectorul educaţional, cu rezistenţa şi durabilitatea necesare pentru a rezista la căderi, la accidente cu lichide şi pentru a păstra tastele acolo unde le este locul: pe tastatură.

Suprafeţele texturate facilitează manipularea uşoară a dispozitivelor, indiferent de vârsta elevilor. Porturile USB-C limitează daunele cauzate de cablurile smulse accidental, colţurile întărite mecanic şi garniturile din cauciuc absorb şocurile, iar balamalele întărite rezistă la uzura folosirii repetate.

Carcasa, tastatura şi afişajul pot fi curăţate şi dezinfectate cu şerveţele de uz casnic. Dispozitivele dispun de un nou scut metalic care protejează bateria în cazul în care laptopul este scăpat sau trântit. 

Gama de laptopuri HP Fortis e formata din:

  • HP Fortis 14” G10 Chromebook este alimentat de procesoare Intel cu 4G LTE opţional pentru conectivitate permiâîndu-le elevilor să-şi acceseze orele de curs de aproape oriunde. Balamaua de 180 de grade combinată cu camera HD cu unghi larg şi cu microfoanele duble ajută la învăţarea prin colaborare. Funcţia de confidenţialitate HP integrată în cameră îi protejează pe  utilizatori de intruşi, în timp ce Chrome Education Upgrade face ca dispozitivul să fie simplu de gestionat.
  • HP ProBook Fortis 14” G9 - Cu procesoare Intel, Windows 11 Pro, Windows 11 Pro Education sau Windows 11 SE, elevii şi studenţii pot colabora cu uşurinţă şi pot accesa cursurile cu Wi-Fi 6 şi conectivitate 4G LTE opţională.
  • HP ProBook Fortis 14” G10 - Echipat cu procesoare Intel i3/i5 de generaţie 12 şi Windows 11 sau Windows 11 Pro Education, cursanţii pot trece rapid de la redactare, la rulare de aplicaţii STEM, editare video şi multe altele. Wi-Fi 6E înlesneşte conectivitatea, iar bateria memorează tipare de lucru şi optimizează consumul de energie printr-un sistem de încărcare inteligentă. HP Wolf Security for Business permite echipelor IT să protejeze dispozitivele prin sistemul de protecţie avansat integrat în hardware.
  • HP Pro x360 Fortis 11” G9 şi HP Pro x360 Fortis 11” G10 vin în întâmpinarea diverselor stiluri de învăţare. Designul 360º oferă tinerilor libertatea de a alege stilul care li se potriveşte cel mai bine şi care răspunde cel mai bine nevoilor lor educaţionale. Pot folosi dispozitivele în modul laptop, tabletă, format cort, suport sau carte pentru a crea şi desena, graţie camerelor opţionale de 5MP şi pen-ului reîncărcabil cu vârf întărit. Pen-ul reîncărcabil este depozitat şi încărcat într-un spaţiu opţional rezistent la apă, astfel încât să fie gata de utilizare în orice moment.

  • HP Pro x360 Fortis 11” G9 – Procesoare Intel,  Windows 11 Pro, Windows 11 Pro Education sau Windows 11 SE, Wi-Fi 6 şi 4G LTE opţional.

  • HP Pro x360 Fortis 11” G10 – Dotat cu procesoare Intel i3/i5 de generaţie 12 şi Windows 11 Pro sau Windows 11 Pro Education, dispozitivul este potrivit pentru proiecte mai complicate, care presupun editare video sau analiză de date. Wi-Fi 6E oferă conexiuni rapide pentru învăţare în cloud. HP Wolf Security for Business oferă protecţie împotriva programelor malware şi a hackingului. Dispozitivul este echipat cu sistem de încărcare inteligentă, iar bateria memoreză tipare de lucru şi optimizează consumul de energie.

  • HP Fortis 11” G9 Q Chromebook, alimentat de Snapdragon 7c, este echipat pentru cursanţii mobili, care folosesc cloud şi care au nevoie de acces sigur la cursuri. Acest Chromebook este cel mai subţire şi mai uşor dispozitiv Fortis de la HP, oferind portabilitate ridicată. Porneşte în câteva secunde, iar conectivitatea 4G LTE îi asigură pe elevi şi studenţi că pot să înveţe de oriunde.
 

HP 320 FHD Webcam şi HP 325 FHD Webcam sunt camere web all-in-one uşor de folosit oriunde. Cu unghiuri largi de 66º, oferă imagini clare, calitate video full HD la 1080p şi 30 fps. Camerele web sunt uşor de conectat pe cu USB-A, au o rotaţie de 360º şi un capac detaşabil pentru lentile, care asigură confidenţialitatea.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările